Zobrazit přihlášovací formulář

ÚŽASNÝ PRODUKT PRO VŠECHNY

Administrace

ÚŽASNÝ PRODUKT PRO VŠECHNY

375 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo jednoho uživatele
Za půl roku jsem o 17 kg lehčí! Je mně 57 let, mám diabetes a s tím spojené choroby - vysoký cholesterol, vysoký krevní tlak, ... Vlastně jsem to špatně napsala! Měla jsem všechny tyto choroby, dokud jsem zcela náhodou neobjevila Emulips. Rozhodla jsem…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 26. 2. 2009
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

ÚŽASNÝ PRODUKT PRO VŠECHNY

375 Kč
  • Popis zboží
Za půl roku jsem o 17 kg lehčí!
Je mně 57 let, mám diabetes a s tím spojené choroby - vysoký cholesterol, vysoký krevní tlak, ... Vlastně jsem to špatně napsala! Měla jsem všechny tyto choroby, dokud jsem zcela náhodou neobjevila Emulips. Rozhodla jsem se ho zkusit - a za půl roku jsem o 17 kg lehčí, hodnotu cukru a cholesterolu i krevní tlak mám v normě. Má ošetřující lékařka žasla nad výsledky z laboratoře a já, abych se podělila s ostatními, jsem se stala distributorem OKG. Výrobky OKG jsem osobně vyzkoušela a vím,že jejich chvála není jen nějaká reklama! A odměnou mi je zdraví a obdiv mého okolí!
Hana K., Mělník

Tlak v normě, léky vysazené
Brala jsem už asi 5 let léky na vysoký krevní tlak. Na doporučení jsem začala užívat Emulips a už po dvou baleních jsem mohla léky zcela vysadit! Tlak mám normě a dodnes si ho držím bez léků. Navíc mi Emulips pomohl s letitými problémy s vyprazdňováním - na toaletu dnes chodím pravidelně každý den. Zmizely také časté bolesti žaludku. Opravdu nedám na Emulips dopustit a je mojí každodenní součástí spokojeného života.
Blažena E., Tanvald

Zlepšila se mi paměť
Od mládí jsem měla problémy s pamětí. Po půl roce užívání Emulipsu jsem zjistila, že jsem klidnější, lépe spím a dokonce jsem si uvědomila, že se mi zlepšila paměť.
Ivana V., Brno

EMULIPS 50ml =100dávek = 3,75kč/1dávka
Příchuť : citron, natur, anýz

POŠTOVNÉ ZDARMA

Hana Aulická
reg.č. 03-002228
nezávislý distributor
email: AULICKAH@seznam.cz , skype: hana.aulicka
  • 6. 8. 2017, 14:07

  • Zobrazení

    54

  • Oblíbené

    0

Kategorie