Zobrazit přihlášovací formulář

Luxusní denní OMLAZOVACÍ krém Belucie

Administrace

Luxusní denní OMLAZOVACÍ krém Belucie

740 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo 9 uživatelů
Doprava: od 23 Kč
VÍCE KS, možno objednávat ►►► Denní omlazovací krém z luxusní řady Belucie Golden Age od kvalitní korejské kosmetiky KJMA (Kim Jeong Monn Aloe). V krému je využita vysoce kvalitní aloe a další komponenty z nádherného korejského ostrova Čedžu. Popis: *…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 21. 11. 2007
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Luxusní denní OMLAZOVACÍ krém Belucie

740 Kč
  • Popis zboží
VÍCE KS, možno objednávat ►►► Denní omlazovací krém z luxusní řady Belucie Golden Age od kvalitní korejské kosmetiky KJMA (Kim Jeong Monn Aloe). V krému je využita vysoce kvalitní aloe a další komponenty z nádherného korejského ostrova Čedžu. Popis:
* krém je balen v krásné kazetě
* má úžasné složení - buňkám prospěšná kyselina hyaluronová a delikátní pudr ze zlata, platiny, diamantů a perel. Jejich kombinací vzniká elixír mládí, který funguje jako vyhlazovač vrásek. K tomu ladí energizující kaviár, zpevňující kofein, blahodárná aloe.

Účinky:
* prvotřídně pečuje o unavenou, suchou, povadlou a stresovanou pokožku
* dokonale ji hydratuje, vypíná kontury, sjednocuje pigmentové zbarvení a vyhlazuje vrásky
* pleť zůstane po celý den úžasně vitální, pružná, vláčná a jemná

Použití:
Aplikujeme ráno na tonizovanou pokožku obličeje a dekoltu.
Doporučeno pro zralejší pleť 40+ (lze i o něco dříve, vždy záleží na individuálním stavu pleti. někdo má sklony ke tvorbě vrásek dříve).

Zastavme čas s luxusní omlazovací řadou pro zralou pleť !
Belucie Luxury Timeless Golden-Age je vynikající řada pro zralou pleť. Plně využívá blahodárných účinků z aloe, která je uctívaná pro své hydratační, regenerační a zvláčňující účinky. K tomu ladí energizující kaviár, zpevňující kofein, hydratační tremella extrakt, buňkám prospěšná kyselina hyaluronová a delikátní pudr ze zlata, platiny, diamantů a perel. Jejich kombinací vzniká elixír mládí, který funguje jako vyhlazovač vrásek, má blahodárný vliv na krevní cirkulaci, činnost lymfatického systému, zdravou pigmentaci a celkovou vitalitu pokožky. Jedná se o staletími ověřenou, moderními technologiemi zmnohonásobenou sílu, jenž luxusně pěstí, ošetřuje a omlazuje pleť, která
  • 15. 2. 2020, 22:39

  • Zobrazení

    161

  • Oblíbené

    0

Kategorie