Zobrazit přihlášovací formulář

Dedra - REGISTRACE ZDARMA!!

Administrace

Dedra - REGISTRACE ZDARMA!!

0 Kč 1 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo 15 uživatelů
Nabízím Vám přivýdělek s českou a ekologickou drogerií Dedra. Prodej pomocí katalogu, ze kterého si vybere prostě každý! Je v něm pro Vás i plno nádherných doplňků do bytu, dětských pokojíčků, něco pro maminky, tatínky, dědečky, babičky, tetičky, dětičky.…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 5. 10. 2009
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Dedra - REGISTRACE ZDARMA!!

0 Kč
  • Popis zboží
Nabízím Vám přivýdělek s českou a ekologickou drogerií Dedra. Prodej pomocí katalogu, ze kterého si vybere prostě každý! Je v něm pro Vás i plno nádherných doplňků do bytu, dětských pokojíčků, něco pro maminky, tatínky, dědečky, babičky, tetičky, dětičky... prostě DEDRA je pro každého! Ale samozřejmě prodávat nemusíte, můžete kupovat jen do své domácnosti a využívat všech slev a výhod, které Vám Dedra nabízí!

REGISTRACE zdarma, slevy 10-25%, doživotní provize, dárky... Navíc úžasně voňavá domácnost a vydělaných hezkých pár korunek navíc!!! Bytová kosmetika a drogerie Dedra Innovations - EKOLOGICKÁ, ČESKÁ A NETESTOVANÁ NA ZVÍŘATECH - bez chlóru, formaldehydu a fosfátů!! Ale to není vše!

Vše přímo až k Vám domů, žádné chození na poštu!!! Pošlu Vám veškerá info a opravdovým zájemcům zašlu i katalog!! BUDETE NADŠENI!!

VĚŘTE MI, ŽE TO STOJÍ ZA TO!!!!!

Při registraci, prosím, uvádějte ČÍSLO KOORDINÁTORA: 102284 - BEZ TOHO NEBUDETE MÍT NÁROK NA ŽÁDNÉ SLEVY!!
  • 5. 10. 2016, 2:06

  • Zobrazení

    99

  • Oblíbené

    0

Kategorie