Zobrazit přihlášovací formulář

BEZBOLESTNÝ POHYB v každém věku!

Administrace

BEZBOLESTNÝ POHYB v každém věku!

990 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
TRÁPÍ VÁS BOLESTI KLOUBŮ? CÍTÍTE BOLEST PŘI KAŽDÉM POHYBU? Vyzkoušeli jste SPOUSTU výrobků z lékárny a bez výsledku? Mám pro Vás skvělé řešení - konečně je tu něco, co Vám opravdu POMŮŽE! Také na artrózu a osteoporózu kloubů ! OK Beta+ ! OK beta+ je…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 12. 10. 2009
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

BEZBOLESTNÝ POHYB v každém věku!

990 Kč
  • Popis zboží
TRÁPÍ VÁS BOLESTI KLOUBŮ? CÍTÍTE BOLEST PŘI KAŽDÉM POHYBU? Vyzkoušeli jste SPOUSTU výrobků z lékárny a bez výsledku?
Mám pro Vás skvělé řešení - konečně je tu něco, co Vám opravdu POMŮŽE! Také na artrózu a osteoporózu kloubů ! OK Beta+ !

OK beta+ je to doplněk stravy na podporu kloubů - s blahodárnými a revitalizujícími účinky, díky svému jedinečnému složení, obsahuje látky, které jsou součástí základní struktury chrupavky, také látky, které zabezpečují její pružnost a především blokuje aktivitu enzymů, které narušují její strukturu. Vyživuje kloubní chrupavku a zaceluje mikrotrhlinky!

OK Beta+ je zdrojem organicky vázaného vápníku (Ca). Díky své unikátní vazbě má nejvyšší vstřebatelnost, využitelnost! Kromě jiného také zabrání tvorbě ledvinových kamenů.

Nadměrná kyselost organismu vede k velmi vážným zdravotním problémům (únava, migrény, kožní onemocnění, alergie, zažívací problémy, revma, záněty kloubů, osteoporóza...). K překyselení organismu přispívá nejčastěji nesprávná strava obsahující kyselinotvorné potraviny (maso, mléko, vejce, cukr, sladkosti, káva, alkohol..)
OK Beta+ svým jedinečným složením odkyseluje organismus a tím přispívá ke zdravému stavu všech kloubů v těle.

Zkušenosti s produktem:
Léta jsem trpěla bolestmi a měla jsem artrozu 3.stupně. Kvůli bolestem jsem nemohla pořádně spát. Už po třech týdnech se konečně bezbolesti vyspím a můžu chodit i bez bolesti do schodů! Díky za Betu - Hanka D. (Tanvald)

Poštovné ZDARMA! Poradenství samozřejmostí. Ptejte se, každému ráda poradím!
Petra Strmisková, nezávislý distributor 03-003016
  • Značka

    ČESKÝ

  • Rozměry

    Balení 150 g

  • 13. 6. 2019, 23:14

  • Zobrazení

    12

  • Oblíbené

    0

Kategorie