Zobrazit přihlášovací formulář

UŽ ŽÁDNÉ BOLENÍ BŘÍŠKA = EMULIPS ANÝZ

Administrace

UŽ ŽÁDNÉ BOLENÍ BŘÍŠKA = EMULIPS ANÝZ

375 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo 7 uživatelů
Doprava: od 0 Kč
Emulips - je doplněk stravy na bázi bylinek. Kojícím maminkám zvýší tvorbu mlíčka pro jejich miminka a zároveň jim pomůže zdravě shodit pár kil nabytých v těhotenství. Dále posiluje činnost trávicího traktu, usnadňuje zažívání, podporuje zdravý stav a…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 26. 2. 2009
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

UŽ ŽÁDNÉ BOLENÍ BŘÍŠKA = EMULIPS ANÝZ

375 Kč
  • Popis zboží
Emulips - je doplněk stravy na bázi bylinek. Kojícím maminkám zvýší tvorbu mlíčka pro jejich miminka a zároveň jim pomůže zdravě shodit pár kil nabytých v těhotenství. Dále posiluje činnost trávicího traktu, usnadňuje zažívání, podporuje zdravý stav a funkci srdce a cév, přispívá k udržování správné funkce jater a žlučníku.
Obsah 50ml = 100 dávek / 1 dávka 3,75 kč
Příchuť : anýz
Po dohodě možno i velké balení 115ml = 230 dávek = 750kč / zde je 30 dávek ZDARMA /
Hana Aulická
reg.č. 03-002228
nezávislý distributor
email: AULICKAH@seznam.cz , skype: hana.aulicka
VÝROBCE: OKG

Slova paní Jany mluví za vše :
Milé maminky,
sama to moc dobře znám. Nakojíte své miminko a do 15min se začne svíjet a kroutit. Zkřiví se mu tvářička a ten malý drobeček začne plakat, zpočátku jen slabě, ale potom přidává a přidává a vám by to srdce utrhlo:-( Přesně tímto jsem si prošla s mým synem Davídkem. Na kojení jsem se vůbec netěšila, protože jsem věděla, co Davídka zase bude čekat. Nejvíc naděje jsem vkládala do probiotických kapiček. Pomohly ale ne moc. Až jsem jednou náhodou objevila inzerát, ve kterém paní psala, že vyzkoušela něco jiného a zafungovalo to. Zvědavost mi nedala a objednala jsem si první lahvičku Emulipsu Anýz. Přiznám se bez mučení, také jsem tomu nevěřila a moc nadějí jsem do této lahvičky nevkládala. Ale po pár dnech jsem si všimla, že se Davídek po kojení už tak moc nekroutí, nepláče a že se mu povedlo dokonce i spokojeně na 2h usnout. Emulips Davídka ale i mě zachránil. A já jsem najednou během užívání k mému němému úžasu začala pomalu ale jistě hubnout a podařilo se mi shodit ta tolik nechtěná kila a vrátila jsem se na moji předtěhotenskou váhu.
Jana O., Jablonec nad Nisou
  • 12. 8. 2017, 8:22

  • Zobrazení

    52

  • Oblíbené

    1

Kategorie