Zobrazit přihlášovací formulář

Vláčkodráha budovy - Zastávka s obchody + 2 auta

Administrace

Vláčkodráha budovy - Zastávka s obchody + 2 auta

419 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 59 Kč
Tenhle doplněk udělá vaše město moderním místem, kam jezdí lidé do kaváren a restaurací. Třeba si tím krátí čekání na jiný vlak nebo autobus či letadlo, aby mohl pokračovat dál na cestách. Dřevěná budova má ve spodní části dvě místnosti (obchody) s…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 10. 7. 2009
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Vláčkodráha budovy - Zastávka s obchody + 2 auta

419 Kč
  • Popis zboží
Tenhle doplněk udělá vaše město moderním místem, kam jezdí lidé do kaváren a restaurací. Třeba si tím krátí čekání na jiný vlak nebo autobus či letadlo, aby mohl pokračovat dál na cestách.

Dřevěná budova má ve spodní části dvě místnosti (obchody) s dveřmi. Jedná se o servis a prodejnu zeleniny. Ke každé místnosti lze napojit koleje nebo umístit nadjezdové rampy pro autíčka. Střecha obchodů může sloužit jako zastávka pro osobní vlaky.

Rozměry:24x12x11cm (délka včetně nadjezdů je 68cm)

Součásti setu jsou dvě autíčka, nadjezdové koleje do horního patra a dvě malé nadjezdové rampy pro autíčka. Jedno autíčko je osobní a druhé nákladní s odjímatelným nákladem.

Splňuje všechny normy EU. Doplňky Bigjigs lze kombinovat se všemi dalšími dřevěnými vláčkodráhami na trhu - Woody, Brio, Bino, Heros, Thomas, Woto, Ikea, Maxim apod.



Společnost Bigjigs Toys Ltd. byla založena v roce 1985 ve Velké Británii. Firma Bigjigs se stala jedním z předních návrhářů, dovozců a distributorů dřevěných hraček ve Velké Británii. Cílem společnosti je vyrábět hračky, které nejen poskytují zábavu a vzrušení, ale také posilují vzdělávání a rozvíjí dovednosti dětí všech věkových kategorií. Velmi populární je řada Bigjigs Rail - dřevené vláčkodráhy a příslušenství k nim. Hračky Bigjigs se vyznačují kvalitním zpracováním a splňují nejpřísnější normy pro výrobu.
  • Značka

    BIGJIGS

  • Rozměry

    Zastávka s obchody jako doplněk k vláčkodráze a autíčky. Rozměr: 24x12x11cm Věk: 3+

  • 31. 1. 2017, 8:35

  • Zobrazení

    134

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

Kategorie