Zobrazit přihlášovací formulář

Písmena - Sada písmen přírodních 9cm (Bigjigs)

Administrace

Písmena - Sada písmen přírodních 9cm (Bigjigs)

269 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 59 Kč
Ideální didaktická pomůcka na výuku písmen a tvorby slov. Pomáhá rozvíjet optické i hmatové vnímání písmen. Ideální pomůcka pro dislektické děti - spojení vnímání tvaru písmen zrakem i hmatem. Písmena je také možné použít jako šablony při kreslení…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 10. 7. 2009
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Písmena - Sada písmen přírodních 9cm (Bigjigs)

269 Kč
  • Popis zboží
Ideální didaktická pomůcka na výuku písmen a tvorby slov. Pomáhá rozvíjet optické i hmatové vnímání písmen. Ideální pomůcka pro dislektické děti - spojení vnímání tvaru písmen zrakem i hmatem.

Písmena je také možné použít jako šablony při kreslení písmen na papír. Dítě tak může na papír psát slova a následně je dokreslovat apod.

Set obsahuje 26 písmen. Výška všech písmen je 9cm.

Splňuje všechny normy EU.


Společnost Bigjigs Toys Ltd. byla založena v roce 1985 ve Velké Británii. Firma Bigjigs se stala jedním z předních návrhářů, dovozců a distributorů dřevěných hraček ve Velké Británii. Cílem společnosti je vyrábět hračky, které nejen poskytují zábavu a vzrušení, ale také posilují vzdělávání a rozvíjí dovednosti dětí všech věkových kategorií. Velmi populární je řada Bigjigs Rail - dřevené vláčkodráhy a příslušenství k nim. Hračky Bigjigs se vyznačují kvalitním zpracováním a splňují nejpřísnější normy pro výrobu.
  • Značka

    BIGJIGS

  • Rozměry

    Dřevěná přírodní písmena. Počet písmen: 26 Výška písmene: 9cm Věk: 3+

  • 27. 3. 2022, 15:13

  • Zobrazení

    253

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

Kategorie