Zobrazit přihlášovací formulář

Acai Detox - účinná detoxikace organismu

Administrace

Acai Detox - účinná detoxikace organismu

290 Kč 334 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 0 Kč
Jedinečná kombinace detoxikačních extraktů acai berry, ostropestřce mariánského a cordycepsu. Acai detox obsahuje unikátní kombinaci 3 složek, které nastartují silnou detoxikaci organismu. První složkou je acai berry, která chrání každou buňku našeho…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 21. 1. 2007
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Acai Detox - účinná detoxikace organismu

290 Kč
  • Popis zboží
Jedinečná kombinace detoxikačních extraktů acai berry, ostropestřce mariánského a cordycepsu.

Acai detox obsahuje unikátní kombinaci 3 složek, které nastartují silnou detoxikaci organismu. První složkou je acai berry, která chrání každou buňku našeho těla, a tím vytváří ideální podmínky pro alkalizaci organismu a redukci toxických látek. Další složkou je ostropestřec mariánský, který funguje jako bič na jedy a toxické látky, které se nám usadily v játrech. Za svou sílu vděčí látce zvané silymarin, která je považována za jednu z nejefektivnějších v obnově jaterní tkáně. Třetí složku tvoří vzácná houba cordyceps, která zlepšuje vitalitu a dynamiku látkové přeměny buněk, čímž napomáhá odstraňovat toxické látky z organizmu.

Acai Detox obsahuje unikátní kombinaci 3 složek, které nastartují silnou detoxikaci organismu. Toto složení je skutečně ojedinělé, receptura byla detailně připravována a na českém trhu jsme jediní výrobci, kteří Vám ji nabízí.

První složkou je magické Acai berry. Neuvěřitelně vysoké dávky antioxidantů a komplexní složení chrání každou buňku našeho těla, a tím vytváří ideální podmínky pro alkalizaci organismu, redukci těžkých kovů a dalších toxických látek z tkání a celkovou vitalizaci. Dokonalý komplex základních amino kyselin se značným množstvím minerálů a stopových prvků přispívá ke zdravé pleti, správné funkci svalů a především jejich regeneraci. Dále podporuje činnost buněčných membrán, což pomáhá hormonům, nervovým mediátorům a inzulínovým receptorům pracovat co nejefektivněji.

Druhou zbraní v boji s toxickou náloží je Ostropestřec mariánský, pravděpodobně nejsilnější a nejlépe prověřený přírodní prostředek na podporu a čištění jater. Játra – jako centrální orgán metabolismu a detoxikace – hrají v očistné
  • 18. 2. 2017, 21:04

  • Zobrazení

    31

  • Oblíbené

    0

Kategorie