Zobrazit přihlášovací formulář

Multifunkční kráječ na zeleninu

Administrace

Multifunkční kráječ na zeleninu

260 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo 6 uživatelů
Doprava: od 80 Kč
je nový nepoužitý Jedna z nejužitečnějších kuchyňských pomůcek na trhu. 14 dílný multifunkční kráječ na zeleninu. Extrémně ostré čepele z nerezové oceli Vám umožní dokonale vše nakrájet a ušetřit spoustu času. Unavuje Vás, že Vy nebo Vaše polovička…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 8. 2. 2009
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Multifunkční kráječ na zeleninu

260 Kč
  • Popis zboží
je nový nepoužitý
Jedna z nejužitečnějších kuchyňských pomůcek na trhu. 14 dílný multifunkční kráječ na zeleninu. Extrémně ostré čepele z nerezové oceli Vám umožní dokonale vše nakrájet a ušetřit spoustu času.
Unavuje Vás, že Vy nebo Vaše polovička trávíte spoustu času v kuchyni? Máte už dost krájení, řezání a sekání? Všude kolem hromada nástrojů a různých nástavců, ale nemáte je kde uložit? Bylo by opravdu fajn, mít jen jeden přístroj, který by to všechno dokázal. Přístroj na přípravu potravin – vše v jednom.
Tento univerzální kráječ je jednou z nejužitečnějších kuchyňských pomůcek. Jeho extrémně ostré čepele z nerezové oceli vám umožní dokonale nakrájet různé druhy ovoce a zeleniny a mnoho dalšího.
Pořiďte si kompletní sadu do kuchyně. Pokud upřednostňujete rychlou a snadnou přípravu potravin v kuchyni, pak potřebujete univerzální kráječ Tento kráječ obsahuje několik druhů nástavců na krájení, které můžete vyměnit během vteřiny. Díky čtrnácti-dílnému kráječi už v kuchyni nic jiného nebudete potřebovat.
  • 4. 12. 2016, 12:01

  • Zobrazení

    128

  • Oblíbené

    0

Kategorie