Zobrazit přihlášovací formulář

Forza Unico - transparentní (průsvitné - mléčné

Administrace

Forza Unico - transparentní (průsvitné - mléčné

330 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo 3 uživatele
Doprava: od 28 Kč
Balanční náramek s osvědčeným hologramem SBS FORZA - modernější typ s nerezovými plíšky. Velikosti: S, M, L, XL S-17cm M-19cm L-21cm XL-22cm Díky náramkům SBS FORZA ENERGY, však můžete mít vlastní kousek čisté přírody vždy s sebou a zajistit…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 21. 10. 2007
E-Shop
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Forza Unico - transparentní (průsvitné - mléčné

330 Kč
  • Popis zboží
Balanční náramek s osvědčeným hologramem SBS FORZA - modernější typ s nerezovými plíšky.

Velikosti: S, M, L, XL
S-17cm
M-19cm
L-21cm
XL-22cm

Díky náramkům SBS FORZA ENERGY, však můžete mít vlastní kousek čisté přírody vždy s sebou a zajistit tak ve svém okolí zvýšení hladiny negativních iontů. Působením negativních iontů se prokazatelně zlepšuje schopnost zvládat civilizační zátěž a zvyšuje se ochrana před elektrosmogem (EMP). Rozdíl, který pocítíte je opravdu obrovský.

Reflexní infrazářič – hloubkově prohřívá místo dotyku. Tím, že využívá lidského tepla, které odráží zpět a koncentrované podobě, přirozeně pomáhá zlepšit mikrocirkulaci, aktivuje buněčné membrány a pomáhá tak zvyšovat účinek ostatních prvků náramku SBS FORZA ENERGY.

Magnetoterapie – blahodárné účinky vlivu magnetů zná lidstvo od pradávna. Působením a polarizací iontů proudících v krvi, napomáhá tato metoda k rychlejšímu hojení, regeneraci, zlepšení oxidace a látkové výměny.

Záporné ionty (turmalin a germanium) – samotný náramek je mimořádně silným zářičem záporných iontů, které blahodárně působí na celý náš organismus. Záporné ionty jsou emitovány jak samotným náramkem, tak germaniovým kamenem v nerezové přezce.

Germanium - tento vzácný stříbřitý kov je přirozeným emitorem negativních iontů, které uvolňuje při styku v lidským tělem. Mnohé studie prokázaly zásadní pozitivní vliv na náš organismus. Není překvapením, že germanium bývá takřka vždy obsaženo ve vodě teplých léčivých pramenů.

Hologram FORZA – SBS FORZA BALANCE je osvědčená technologie využívající speciální hologramy, které pozitivně působí na přirozené energetické pole člověka a výrazně zlepšují rovnováhu, sílu a pružnost. Výsledným efektem je vyšší tělesná výk
  • 7. 9. 2021, 16:17

  • Zobrazení

    114

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

Kříž NOTOS 1 SKLADEM
Stříbrný prsten Black Agate
Stříbrný prsten se srdíčky

Kategorie