Zobrazit přihlášovací formulář

Těhotenský pás - 6 barev na výběr

Administrace

Těhotenský pás - 6 barev na výběr

295 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo 2 uživatele
Doprava: od 0 Kč
Těhotenský ledvinový pás je navržený, aby podpíral Vaše rostoucí bříško, bránil otřesům a pomáhál zádovým svalům nést hmotnost Vašeho bříška. Těhotenský ledvinový pás mírně stlačuje oblast břicha a pánevního dna, tím zajišťuje lepší prokrvení svalů a…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 8. 1. 2014
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Těhotenský pás - 6 barev na výběr

295 Kč
  • Popis zboží
Těhotenský ledvinový pás je navržený, aby podpíral Vaše rostoucí bříško, bránil otřesům a pomáhál zádovým svalům nést hmotnost Vašeho bříška. Těhotenský ledvinový pás mírně stlačuje oblast břicha a pánevního dna, tím zajišťuje lepší prokrvení svalů a zlepšuje křížové bolesti.
Těhotenský pás má osvědčený střih do áčka, neshrnuje se a zůstává na místě. Pás je nařasený a pružný a tak se dokonale přizpůsobí rostoucímu bříšku a zároveň vždy dokonale přilne k tělu nastávající maminky.
Pás se dá různě kombinovat s ostatním oblečením. Když si pás dáte pod tričko a přetáhnete přes kalhoty, můžete si vzít své oblíbené "netěhotenské" tričko, protože už nebude vadit, že tričko je krátké. Stjeně tak si pás můžete dát do kalhot, můžete si pak být jistá, že kdykoliv se ohnete, nebudou Vaše záda odhalená a bude Vám vždy teplo.

Horní okraj těhotenského pásu se nosí pod ňadry a spodní okraj v půlce hýždí. Pás si můžete i vytáhnout i přes ňadra a nosit ho jako tričko bez rukávů, což se hodí hlavně v létě. Barvy na výběr: ČERNÁ, BÍLÁ, HRÁŠKOVĚ ZELENÁ, JAHODOVÁ a MALINOVÁ - RŮŽOVÁ, TYRKYSOVÁ.

Velikost: S, M, L, XL, XXL, XXXL.
Materiál: 92% bavlna + 8% elastan
  • Značka

    GARE

  • Velikost

    L

  • 8. 11. 2019, 22:06

  • Zobrazení

    124

  • Oblíbené

    1

Kategorie