Zobrazit přihlášovací formulář

Koření Svíčková s brusinkami

Administrace

Koření Svíčková s brusinkami

31 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo 7 uživatelů
Složení: cibule, mrkev, bobkový list, nové koření, citrónová kůra, pepř, brusinky (min. 1,5 %), sůl (max. 10 %). Použití: Směs připravená do smetanových omáček, na zvěřinu nebo do omáček k masům. Obsahuje čisté mleté brusinky, proto je směs mírně…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 30. 9. 2009
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Koření Svíčková s brusinkami

31 Kč
  • Popis zboží
Složení: cibule, mrkev, bobkový list, nové koření, citrónová kůra, pepř, brusinky (min. 1,5 %), sůl (max. 10 %).

Použití: Směs připravená do smetanových omáček, na zvěřinu nebo do omáček k masům. Obsahuje čisté mleté brusinky, proto je směs mírně nakyslá. Na 1 kg masa použijeme 1 lžíci směsi. Výborná je na pečení masa, kdy se sušené brusinky nádherně rozvoní a maso získá jedinečné aroma. Nejlepší je na hovězí pečeni nebo zvěřinu.

balení
sáček 30g 31Kč
kořenka 80ml (50g) 50Kč
velký sáček 300g 230Kč (na objednávku)
veká kořenka 300g 270Kč

Sáčky se zipem umožňující opakované vzduchotěsné uzavření (a opravdu drží). Jsou vyrobené z třívrstvého materiálu podobné konstrukce jako nápojové kartony a zaručují zachování kvality po celou dobu minimální trvanlivosti.
Kořenky jsou vyrobeny z kvalitního plastu (PET) vyvinutého speciálně pro uskladnění koření. Tyto materiály používají například i vinaři pro malospotřebitelské balení (0,25 l) pro hotely nebo letecké společnosti. Uzávěry jsou vyrobeny z hliníku opatřené těsněním pro opakované vzduchotěsné uzavření.
  • 11. 4. 2018, 14:26

  • Zobrazení

    31

  • Oblíbené

    0

Kategorie