Zobrazit přihlášovací formulář

RELAXAČNÍ polštář kojící BUBLINA Fialová

Administrace

RELAXAČNÍ polštář kojící BUBLINA Fialová

449 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo 7 uživatelů
Doprava: od 0 Kč
Povlak šitý ze 100% bavlny na zip pro snadné sundání povlaku a vyprání . Na konci opatřen šňůrkami pro snadné uvázání . Vnitřní obal šitý s netkané textilie , také opatřen zipem na dosypaní kuliček . Plněný EPS kuličky – jejich výhodou je : že polštář je…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 8. 2. 2009
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

RELAXAČNÍ polštář kojící BUBLINA Fialová

449 Kč
  • Popis zboží
Povlak šitý ze 100% bavlny na zip pro snadné sundání povlaku a vyprání . Na konci opatřen šňůrkami pro snadné uvázání . Vnitřní obal šitý s netkané textilie , také opatřen zipem na dosypaní kuliček . Plněný EPS kuličky – jejich výhodou je : že polštář je lehký , kuličky se přelévají , masírují reflexní body na těle . Relaxační polštář by měl být dostatečně velký, minimálně 170 cm a více. Každá úleva v těhotenství je důležitá, jelikož záda budou trpět i při kojení, menší rozměr je nazýván cestovním.

Relaxační polštář je vhodné si pořídit již v druhém trimestru těhotenství, kdy vám začíná růst bříško. Polštář slouží jako relaxace, je vhodný pro spaní na boku jako opora rostoucímu bříšku. Dále jej můžete použít při kojení a bezpečností bariéru kolem miminka, pro polohování např. při jídle a také jako opora dítěte při sezení.
  • Značka

    BAVLNĚNÝ SVĚT

  • Rozměry

    cca 190cm, vnitřní í rozměr 110 , v nejširším místě šíře 30cm

  • 1. 10. 2016, 11:48

  • Zobrazení

    48

  • Oblíbené

    0

Kategorie