Zobrazit přihlášovací formulář

Dopisy mimozemského školáka

Administrace

Dopisy mimozemského školáka

146 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 0 Kč
Mimořádně vtipný pohled ufonského dítěte na pozemský život! Drahý Rifzadeli, tak jsme tady, namačkaní v odporném „domě“ na Zemi, té nejnerudnější a nejohyzdnější planetě v celém vesmíru. Je tu příšerná zima, což není nic překvapivého vzhledem k tomu,…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 1. 3. 2005
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Dopisy mimozemského školáka

146 Kč
  • Popis zboží
Mimořádně vtipný pohled ufonského dítěte na pozemský život!

Drahý Rifzadeli, tak jsme tady, namačkaní v odporném „domě“ na Zemi, té nejnerudnější a nejohyzdnější planetě v celém vesmíru. Je tu příšerná zima, což není nic překvapivého vzhledem k tomu, že má tahle planeta jen jedno jediné slunce, a to po většinu času zakrývají mokré poletující hroudy, kterým se říká „mraky“. Klepu se jak pluglík a zuřím jako pytel škrabilušek.

Tak začíná korespondence nebohého mimozemského školáka Čurifáce, který se s rodinou ocitl na planetě Zemi, aby pomohl „vylepšit“ její obyvatele. Musí splynout s davem, což obnáší spoustu problémů, jako jak vtěsnat všechna chapadla, hlavy, oči, žaludky a srdce do lidské schránky, jak ve škole zamaskovat, že je chytřejší než Einstein, a jak nalákat spolužáky do obřího Vylepšovacího stroje. K tomu všemu se k Zemi řítí Hrozgové, nejděsivější obyvatelé vesmíru, aby ji přeměnili v obří špenátové pole.


Upozornění: Tuto knihu lze jen stěží dočíst do konce vzhledem k neustálým výbuchům nekontrolovatelného smíchu.

Formát: 130,0 x 210,0 x 0,0 mm

Počet stran: 200

Vazba: Polotuhá flexo

První vydání: říjen 2014
  • 2. 2. 2019, 20:45

  • Zobrazení

    11

  • Oblíbené

    0

Kategorie