Zobrazit přihlášovací formulář

Invisibobble set 3ks žlutá

Administrace

Invisibobble set 3ks žlutá

75 Kč 95 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 8 Kč
Invisibobble set 3ks žlutá Díky svému specifickému tvaru Invisibobble připomíná telefonní kabel - a díky tomuto tvaru po sobě na vlasech nezanechává stopy ohybu, jelikož vlasy mají i v sepnutém stavu více prostoru než s normální gumičkou.Kolem culíku…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 31. 10. 2013
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Invisibobble set 3ks žlutá

75 Kč
  • Popis zboží
Invisibobble set 3ks žlutá


Díky svému specifickému tvaru Invisibobble připomíná telefonní kabel - a díky tomuto tvaru po sobě na vlasech nezanechává stopy ohybu, jelikož vlasy mají i v sepnutém stavu více prostoru než s normální gumičkou.Kolem culíku vytváří minimální tlak a přesto vlasy pevně drží pohromadě. I po celodenním nošení na vlasech nenajdete po Invisibobble jedinou stopu. Gumičku navíc můžete nosit i na zápěstí jako stylový náramek.

Beze stopy
Tajemství gumičky Invisibobble spočívá v jejím specifickém tvaru, který připomíná telefonní šňůru. Nerovnoměrný tlak, který Invisibobblevyvíjí po obvodu culíku, umožňuje, aby vlasy pevně držely bez přílišného sevření. Vlasům tak v porovnání s běžnou gumičkou nabízí mnohemvíce prostoru a předchází vzniku viditelných stop na vlasech po jejich rozpuštění.

Bez bolesti hlavy
Bolesti hlavy doprovázející nošení gumičky jsou u žen dost častý jevem. Invisibobble díky svému specifickému tvaru nabízí pevné sevření,aniž by vlasy nebo pokožku hlavy vytahoval. Péče Gumičky Invisibobble jsou maximálně šetrné k vlasům. Na rozdíl od klasických gumičeknení jejich spoj kovový. Vlasy se tak do nich nezachytávají, netrhají a nelámou. Konce Invisibobble jsou sletované a jejich přechod zcelahladký a neviditelný.

Invisibobble se hodí pro všechny typy vlasů – rovné, vlnité, kudrnaté, husté i jemné.
  • 21. 1. 2017, 20:04

  • Zobrazení

    2

  • Oblíbené

    0

Kategorie