Zobrazit přihlášovací formulář

Balík luxusních 13 kousků NEXT + triko REPLAY +

Administrace

Balík luxusních 13 kousků NEXT + triko REPLAY +

1 899 Kč
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 0 Kč
+ dvoje nevyužité prstové "maňáskové" rukavičky H&M - vydrží až do 3 let, ale dcerka si je neuměla obléci (PC 149 korun/kus). Opravdu velmi kvalitní, velmi hezké a luxusní věcičky - celkem 16 kousků po dcerce, něco zcela nenošené a to co je nošené je ve…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 30. 9. 2007
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Balík luxusních 13 kousků NEXT + triko REPLAY +

1 899 Kč
Koupit
odeslání balíků: z důvodů pobytu a práce v zahraničí , může být zaslán i s měsíčním zpožděním! Domluva nutná! Další balíky až koncem května!!!! Pokud neakceotujete: NEOBJEDNÁVEJTE!
+ dvoje nevyužité prstové "maňáskové" rukavičky H&M - vydrží až do 3 let, ale dcerka si je neuměla obléci (PC 149 korun/kus). Opravdu velmi kvalitní, velmi hezké a luxusní věcičky - celkem 16 kousků po dcerce, něco zcela nenošené a to co je nošené je ve výborném stavu, nebojím se říci i v TOP stavu - mrkněte na detaily. Krásné podšité slavnostní šatičky - třeba i ke stromečku - vydrží i přes 2 roky, dále naprosto nesehnatelné stonožkové tepláčky džínového vzhledu a k tomu obrázkové tričko s holčičkou a a pejskem, originálně NEXT malované (podle návrhu 7leté holčičky) krásné tričko + legíny alá rifličky, duopack letních triček, žluté zářivé tričko s mašličkou a krásné "malované" šedé tepláky NEXT, hnědá kytičkovaná sukýnka + kaštanově hnědé legínky - jako nové - 1x oblečené a ani ještě neprané, letní kytičkovaná tunika + vínověčervené legínky - TOP stav a bavlněné elastické bílé tričko s nápisem REPLAY - samozřejmě originál - super jemný materiál - bavlna - opravdu doporučuji i náročné mamince - vše je na velkou parádu!! PC přes 5 tisíc korun. Při koupi dalších 4 položek z tohoto alba je nejlevnější kus ZDARMA!!! Pošta dle tarifu!!
  • Značka

    NEXT

  • Velikost

    92

  • 17. 4. 2024, 6:11

  • Zobrazení

    249

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

Kategorie