Zobrazit přihlášovací formulář

DETOXIKACE TADY a TEĎ!!! NEVÁHEJTE!!!

Administrace

DETOXIKACE TADY a TEĎ!!! NEVÁHEJTE!!!

840 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Hledáte originální doplněk stravy pro detoxikaci a pročištění organismu? Faktor Base DETOX představuje ŠPIČKU mezi širokou škálou současných detoxikačních přípravků dostupných na trhu. Vědecky sestavená receptura vycházející z moudrosti věků a pečlivě…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 1. 11. 2014
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

DETOXIKACE TADY a TEĎ!!! NEVÁHEJTE!!!

840 Kč
  • Popis zboží
Hledáte originální doplněk stravy pro detoxikaci a pročištění organismu? Faktor Base DETOX představuje ŠPIČKU mezi širokou škálou současných detoxikačních přípravků dostupných na trhu. Vědecky sestavená receptura vycházející z moudrosti věků a pečlivě vybrané byliny tvoří unikátní synergii pro Vaše zdraví.

- posílení funkce jater (největším a také jedním z nejvytíženějších orgánů našeho těla)
- posílení čistící a antimikrobiální funkce (působí proti výskytu různých mikroorganismů v těle, čistí krev, snižuje hladinu cholesterolu v krvi.)
- posílení trávicí funkce a obranyschopnosti organismu (podporuje detoxikační procesy v těle, vyniká vysokým obsahem antioxidantů, usnadňuje trávení, pomáhá tělo zbavovat nadbytečné kyseliny močové a vápníkových usazenin, pomáhá udržovat normální hladinu cukru v krvi)

Zkušenosti uživatelů:
migrény, záněty, cysty, zažívání, pigmentové skvrny, bolesti kloubů a svalů, kožní problémy, nespavost, astma, hubnutí, vitalita, nedořešené a skryté zdravotní problémy...

Balení obsahuje 60 tablet.

Poradenský servis samozřejmostí!!

Ing. Kateřina Šmídová, nezávislý poradce pro zdraví 03-008722
POŠTOVNÉ A BALNÉ: 1
  • 13. 6. 2017, 22:14

  • Zobrazení

    8

  • Oblíbené

    1

Kategorie