Zobrazit přihlášovací formulář

Černobíločervený komplet NEXT + H&M

Administrace

Černobíločervený komplet NEXT + H&M

539 Kč
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 0 Kč
..v TOP stavu nebo zcela nové - smetanové punčocháčky s červenými - malinovými patami a špičkami přesně v barvě manžestrové sukýnky NEXT. Dále set obsahuje sytě černé legínky zakončené kraječkou NEXT - bez známek nošení, stejně tak bavlněný slabší roláček…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 30. 9. 2007
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Černobíločervený komplet NEXT + H&M

539 Kč
Koupit
odeslání balíků: z důvodů pobytu a práce v zahraničí , může být zaslán i s měsíčním zpožděním! Domluva nutná! Další balíky až koncem května!!!! Pokud neakceotujete: NEOBJEDNÁVEJTE!
..v TOP stavu nebo zcela nové - smetanové punčocháčky s červenými - malinovými patami a špičkami přesně v barvě manžestrové sukýnky NEXT. Dále set obsahuje sytě černé legínky zakončené kraječkou NEXT - bez známek nošení, stejně tak bavlněný slabší roláček H&M s elastanem a velmi pružný, pěkný na tělíčko a nakonec kočičkové červené triko s dlouhým rukávem - kočky mají reálné mašličky:-) - moc pěkné - bez děr, fleků žmolků. Velikost trika uvedená 5-6 let a odpovídá a ostatní 6 let, ale vydrží i déle. Prosím měřte - pouze jako celek, super kombinovatelné s ostatními věcmi z alb a při koupi dalších 4 položekz tohoto alba hradím poštovné!!!
  • Značka

    NEXT

  • Velikost

    116

  • 29. 3. 2024, 9:36

  • Zobrazení

    347

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

Slim růžové kalhoty H&M, POLO triko TH
Motýlkové šaty - hnědé

Kategorie