Zobrazit přihlášovací formulář

EMULIPS FORTE XXL - za 2 měsíce 8kilo DOLE!

Administrace

EMULIPS FORTE XXL - za 2 měsíce 8kilo DOLE!

810 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo 6 uživatelů
Emulips forte je myslím lepší. Ráno pravidelně v sedm hodin běžím :). S kily jsem zatočila pěkně, za 2 měsíce 8 kilo dole. Naďa N. Emulips Forte XXL (120ml) je čistě přírodní doplněk stravy, který usnadňuje štěpení a trávení tuků, postupně upraví…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 3. 5. 2007
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

EMULIPS FORTE XXL - za 2 měsíce 8kilo DOLE!

810 Kč
  • Popis zboží
Emulips forte je myslím lepší. Ráno pravidelně v sedm hodin běžím :). S kily jsem zatočila pěkně, za 2 měsíce 8 kilo dole. Naďa N.

Emulips Forte XXL (120ml) je čistě přírodní doplněk stravy, který usnadňuje štěpení a trávení tuků, postupně upraví metabolismus tuků a následně přispěje, zdravě a bezpečně, k úbytku nadbytečných kilogramů (a především centimetrů na objemu) u vysokého procenta lidí - protože právě porucha metabolismu tuků je velmi častou příčinou nadváhy.

Je obohacený o 3 bylinky: Mátu, Hořec a Lékořici, díky kterým má další účinky:
potlačuje nadýmání, zklidňuje podrážděný žaludek a střeva, desinfikuje střevní obsah, zlepšuje vstřebávání živin z přijaté potravy. Zklidní bolesti hlavy, migrény a nevolnosti nervového původu.

Také napomáhá odstranit nespavost, únavu, zklidní podrážděný nervový systém. Zmírní příznaky nachlazení (vč.horečky, zejména u dětí), uvolní ucpané dutiny při nachlazení a zmírní projevy bronchitidy.

Zkušenosti zákazníků:
Kapičky jsem párkrát zapomněla, pitný režim se snažím dodržovat. Rifle v pase jsou volnější, chodím častěji na WC. Měla bych zájem o další lahvičku. Jana Z.

Zhubla jsem 9kg, to je krása co? Je mi fajn mám z toho velkou radost . Dana B.

Možnost slevy! Poradenství ZDARMA!
Nezávislý poradce, Petra Slámová (reg.č. 03-003322)
  • 14. 4. 2017, 21:27

  • Zobrazení

    35

  • Oblíbené

    0

Kategorie