Zobrazit přihlášovací formulář

EMULIPS - ZDRAVÉ HUBNUTÍ, LEPŠÍ TRÁVENÍ! Pošta 0kč

Administrace

EMULIPS - ZDRAVÉ HUBNUTÍ, LEPŠÍ TRÁVENÍ! Pošta 0kč

375 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo 6 uživatelů
Beru Emulips asi měsíc, mám sice jen kilo dole, ale to už se raději nevážím :-), protože - na stehnech ubyly 4 cm, v bocích 5 cm, ruce mám poloviční, na břiše jen 2 cm, ale chce to čas :-)... Je mi po něm úžasně, nenafukuje se mi břicho a bolesti žaludku…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 3. 5. 2007
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

EMULIPS - ZDRAVÉ HUBNUTÍ, LEPŠÍ TRÁVENÍ! Pošta 0kč

375 Kč
  • Popis zboží
Beru Emulips asi měsíc, mám sice jen kilo dole, ale to už se raději nevážím :-), protože - na stehnech ubyly 4 cm, v bocích 5 cm, ruce mám poloviční, na břiše jen 2 cm, ale chce to čas :-)... Je mi po něm úžasně, nenafukuje se mi břicho a bolesti žaludku zcela vymizely. Takže vydržím a věřím, že za další měsíce to bude ještě lepší! Určitě na každého působí jinak, hlavně že hubnu na objem! Moc děkuji a protože sestra musí mít také :-), objednala jsem další Emulips XXL............! Ilona, Praha

Emulips je 100% přírodní doplněk stravy, který usnadňuje štěpení a trávení tuků, postupně upraví metabolismus tuků a následně přispěje, zdravě a bezpečně, k úbytku nadbytečných kilogramů (a především centimetrů na objemu) u vysokého procenta lidí - protože právě porucha metabolismu tuků je velmi častou příčinou nadváhy.

Emulips také upraví zažívání, vysoký krevní tlak a cholesterol. Pomáhá udržovat plně funkční žlučník. Do značné míry podporuje zažívání a významně odlehčuje trávicímu traktu po požití tučných jídel.

Je obohacen zvýšenou hladinou vitamínu E - důležitého antioxidantu.
Při pravidelném používání podporuje udržování zdravého stavu a funkce srdce a cév - příznivě působí proti kornatění cév. Při pravidelném používání také stimuluje obranyschopnost organismu a příznivě působí na nervovou soustavu.

V příchutích:
50ml(100dávek) - anýz, citron, natur, vanilka
115lm(230dávek – 30 dávek ZDARMA)-anýz, vanilka, citron 750kč

Možnost slevy 40-50%! Poradenství ZDARMA!
Nezávislý poradce, Petra Slámová, (reg.č.03-003322)
  • 15. 4. 2017, 11:05

  • Zobrazení

    30

  • Oblíbené

    0

Kategorie