Zobrazit přihlášovací formulář

Emulips citron - Za 4 měsíce o 11kilo lehčí! ;o)

Administrace

Emulips citron - Za 4 měsíce o 11kilo lehčí! ;o)

375 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo 15 uživatelů
Vážila jsem po porodu 65 kg, díky Emulipsu jsem za 4 měsíce byla o 11 kilo lehčí. Využívala jsem dohromady 3 lahvičky. Ing. Jana T., Jablonec nad Nisou Zatím mám o jednu velikost méně tak jsem spokojená! Petra K. Emulips je přírodní doplněk stravy,…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 3. 5. 2007
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Emulips citron - Za 4 měsíce o 11kilo lehčí! ;o)

375 Kč
  • Popis zboží
Vážila jsem po porodu 65 kg, díky Emulipsu jsem za 4 měsíce byla o 11 kilo lehčí. Využívala jsem dohromady 3 lahvičky. Ing. Jana T., Jablonec nad Nisou

Zatím mám o jednu velikost méně tak jsem spokojená! Petra K.

Emulips je přírodní doplněk stravy, který usnadňuje štěpení a trávení tuků, postupně upraví metabolismus tuků a následně přispěje, zdravě a bezpečně, k úbytku nadbytečných kilogramů (a především centimetrů na objemu) u vysokého procenta lidí - protože právě porucha metabolismu tuků je velmi častou příčinou nadváhy.

Emulips také upraví zažívání, vysoký krevní tlak a cholesterol. Pomáhá udržovat plně funkční žlučník. Do značné míry podporuje zažívání a významně odlehčuje trávicímu traktu po požití tučných jídel.

Je obohacen zvýšenou hladinou vitamínu E - důležitého antioxidantu.
Při pravidelném používání podporuje udržování zdravého stavu a funkce srdce a cév - příznivě působí proti kornatění cév. Při pravidelném používání také stimuluje obranyschopnost organismu a příznivě působí na nervovou soustavu.


Výhodnější balení:
115lm (230dávek – 30 dávek ZDARMA) 750kč

Možnost slevy 40-50%! Poradenství ZDARMA!
Nezávislý poradce, Petra Slámová, (reg.č.03-003322)
  • 17. 4. 2017, 8:37

  • Zobrazení

    46

  • Oblíbené

    0

Kategorie