Zobrazit přihlášovací formulář

Emulips XXL anýz - Po porodu 16kilo DOLE!Pošta 0kč

Administrace

Emulips XXL anýz - Po porodu 16kilo DOLE!Pošta 0kč

750 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo 3 uživatele
Zkusenost me zakaznice :) Musím s radostí přiznat, že Emulips opravdu funguje. Užívám Emulips 3x denně 10 kapek (občas zapomenu:( necítím se nafouklá a hlavně - v úterý to bude 9 týdnů, co jsem po porodu a mám 16 kg dole. A další kila jdou ještě dolů. Což…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 3. 5. 2007
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Emulips XXL anýz - Po porodu 16kilo DOLE!Pošta 0kč

750 Kč
  • Popis zboží
Zkusenost me zakaznice :) Musím s radostí přiznat, že Emulips opravdu funguje. Užívám Emulips 3x denně 10 kapek (občas zapomenu:( necítím se nafouklá a hlavně - v úterý to bude 9 týdnů, co jsem po porodu a mám 16 kg dole. A další kila jdou ještě dolů. Což je paráda:)) Takže Emulips mohu jenom doporučit:) Iveta Ž.

Jsem kojící maminka a naše Nellinka už konečně díky kapičkám s anýzem netrpí na prdíky. Jolana V.

Mam dole 3 kg za měsíc a hlavně jsou i docela znát centimetry, přes zadek 4cm dole, přes boky 2 cm a hlavně nemám problém s vyprazdňováním, takže jsem opravdu spokojená. Magda L.

Emulips je 100% přírodní doplněk stravy, který usnadňuje štěpení a trávení tuků, postupně upraví metabolismus tuků a následně přispěje, zdravě a bezpečně, k úbytku nadbytečných kilogramů (a především centimetrů na objemu) u vysokého procenta lidí - protože právě porucha metabolismu tuků je velmi častou příčinou nadváhy.

Emulips také upraví zažívání, vysoký krevní tlak a cholesterol. Pomáhá udržovat plně funkční žlučník. Do značné míry podporuje zažívání a významně odlehčuje trávicímu traktu po požití tučných jídel.

Je obohacen zvýšenou hladinou vitamínu E - důležitého antioxidantu.
Při pravidelném používání podporuje udržování zdravého stavu a funkce srdce a cév - příznivě působí proti kornatění cév. Při pravidelném používání také stimuluje obranyschopnost organismu a příznivě působí na nervovou soustavu.

Emulips XXL obsahuje 115lm(230dávek – 30 dávek ZDARMA).
Možnost slevy 40-50%! Poradenství ZDARMA!
Nezávislý poradce, Petra Slámová (03-003322)
  • 15. 4. 2017, 11:05

  • Zobrazení

    27

  • Oblíbené

    0

Kategorie