Zobrazit přihlášovací formulář

8 kilo dole! Emulips Forte XXL! 20ml ZDARMA!!!

Administrace

8 kilo dole! Emulips Forte XXL! 20ml ZDARMA!!!

810 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo 5 uživatelů
Emulips FORTE XXL ve výhodném balení!!! 20ml ZDARMA! ...žádné nafouklé břicho, pálení žáhy, nadýmání, kila navíc, bolení hlavy, migrény, nachlezní...Emulips Forte je ještě účinější než oblíbený Emulips! Emulips forte je 100% přírodní výrobek.Napomůže…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 3. 5. 2007
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

8 kilo dole! Emulips Forte XXL! 20ml ZDARMA!!!

810 Kč
  • Popis zboží
Emulips FORTE XXL ve výhodném balení!!! 20ml ZDARMA!
...žádné nafouklé břicho, pálení žáhy, nadýmání, kila navíc, bolení hlavy, migrény, nachlezní...Emulips Forte je ještě účinější než oblíbený Emulips!

Emulips forte je 100% přírodní výrobek.Napomůže upravit trávení, zažívání, vysoký krevní tlak, cholesterol. Postupně upraví metabolismus tuků a následně přispěje, zdravě a bezpečně, k úbytku nadbytečných kilogramů.

Potlačuje nadýmání, zklidňuje podrážděný žaludek a střeva, desinfikuje střevní obsah, zlepšuje vstřebávání živin z přijaté potravy. Zklidní bolesti hlavy, migrény a nevolnosti nervového původu.

Také napomáhá odstranit nespavost, únavu, zklidní podrážděný nervový systém. Zmírní příznaky nachlazení (vč.horečky, zejména u dětí), uvolní ucpané dutiny při nachlazení a zmírní projevy bronchitidy.

Vaše zkušenosti:
Zatím jsem spokojená,opravdu se mi upravilo trávení,trpěla jsem často průjmem ne pravidelně a bylo to vždy nečekaně. Od doby co užívám Emulips Forte se mi to zpravilo. Anna Ž.

Emulips forte je myslím lepší. Ráno pravidelně v sedm hodin běžím.:) S kily jsem zatočila pěkně, za 2 měsíce 8 kilo dole. Naďa N.

Možnost slevy! Poradenství ZDARMA!
Nezávislý poradce, Petra Slámová (reg.č.03-003322)
  • 15. 4. 2017, 11:05

  • Zobrazení

    30

  • Oblíbené

    1

Kategorie