Zobrazit přihlášovací formulář

Bylinková očista organismu - EMULIPS SLIM DRINK

Administrace

Bylinková očista organismu - EMULIPS SLIM DRINK

420 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo 4 uživatele
Emulips Slim DRINK (60g), doplněk stravy pro podporu hubnutí - unikátní bylinná směs s blahodárnými a revitalizujícími účinky sestavená podle staré receptury z 11 druhů bylin. Podpoří hubnutí kombinovaným účinkem obsažených složek, po zhubnutí zpomalí…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 3. 5. 2007
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Bylinková očista organismu - EMULIPS SLIM DRINK

420 Kč
  • Popis zboží
Emulips Slim DRINK (60g), doplněk stravy pro podporu hubnutí - unikátní bylinná směs s blahodárnými a revitalizujícími účinky sestavená podle staré receptury z 11 druhů bylin.

Podpoří hubnutí kombinovaným účinkem obsažených složek, po zhubnutí zpomalí jo-jo efekt.

Povzbudí činnost jater a ledvin a tím usnadní odvod nežádoucích metabolitů hubnutí z Vašeho těla. Usnadní vyloučení látek uvolněných z tukové tkáně při hubnutí a tím zabrání jejich opětovnému uložení v těle. Speciální mechanickou aktivizací použitých bylin je díky mnohonásobně zvětšenému povrchu a rozrušení buněčných stěn dosaženo zlepšení vstřebávání účinných složek do organismu a tím výrazné urychlení a zvýšení účinku výrobku Emulips Slim. V kombinaci s pitným režimem zlepší odvod každodenních nežádoucích metabolitů z těla.

Doporučuje se také při hypofunkci štítné žlázy. Nebo na pročistění organismu.

Zkušenosti:
Včera zákaznice mé distributorky zjistila, ze po 2měsících užívání Emulipsu forte s Drinkem zhubla v pase o 6 a v bocích o 7cm. Hanka V.

Dita Kolářová, Přelouč: Ahoj Dituš, píšu jak jsem slíbila po tříměsíčním užívání čistícího čaje jsem na dva měsíce vysadila léky na štítnou žlázu a výsledky odběrů krve dopadly nejen dobře ba přímo výborně, takže léky už brát nemusím a na kontrolu mi prý bude stačit přijít jednou za rok!!! :)Druhý zázrak po tří měsíčním opět užívání Emulipsu Forte na žlučník a játra, jsem naprosto bez problémů !!! :) Neuvěřitelné !! Mám z toho opravdu radost a to jen díky tomu že jsem natrefila na tebe Ditko !!Věrka Brandová

Poradenství Zdarma. Možnost slevy 40-50%!

Nezávislý poradce, Petra Slámová (reg.č.03-003322)
  • 14. 4. 2017, 21:27

  • Zobrazení

    35

  • Oblíbené

    0

Kategorie