Zobrazit přihlášovací formulář

Hubnutí + Detoxikace = Emulips Forte + DRINK

Administrace

Hubnutí + Detoxikace = Emulips Forte + DRINK

1 230 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo 3 uživatele
Včera zákaznice mé distributorky zjistila, ze po 2měsících užívání Emulipsu forte s Drinkem zhubla v pase o 6 a v bocích o 7cm. Hanka V. Emulips Forte (120 ml) je doplněk stravy určený pro harmonizaci činnosti trávicího traktu. Obsahem bylinných…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 3. 5. 2007
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Hubnutí + Detoxikace = Emulips Forte + DRINK

1 230 Kč
  • Popis zboží
Včera zákaznice mé distributorky zjistila, ze po 2měsících užívání Emulipsu forte s Drinkem zhubla v pase o 6 a v bocích o 7cm. Hanka V.

Emulips Forte (120 ml) je doplněk stravy určený pro harmonizaci činnosti trávicího traktu.
Obsahem bylinných extraktů (Máta peprná, Hořec žlutý a Lékořice lysá) se výrazně zvyšuje mimořádně vysoká účinnost Emulipsu (prověřená 14-letou zkušeností), jeho působení především na trávicí trakt je komplexnější.

Pomůže upravit metabolismus tuků v těle. Optimální metabolismus tuků přispívá k přirozenému úbytku nadbytečných kilogramů (a především centimetrů na objemu).

Emulips Slim DRINK (60g), doplněk stravy pro podporu hubnutí, obsahuje 11druhů sušených bylin. Podpoří hubnutí kombinovaným účinkem obsažených složek, po zhubnutí zpomalí jo-jo efekt.
Povzbudí činnost jater a ledvin a tím usnadní odvod nežádoucích metabolitů hubnutí z Vašeho těla. Usnadní vyloučení látek uvolněných z tukové tkáně při hubnutí a tím zabrání jejich opětovnému uložení v těle.

V kombinaci s pitným režimem zlepší odvod každodenních nežádoucích metabolitů z těla.

Poradenství zdarma.
Možnost slevy 40-50%.

Petra Slámová, Nezávislý poradce (03-003322)
  • 17. 4. 2017, 8:37

  • Zobrazení

    38

  • Oblíbené

    0

Kategorie