Zobrazit přihlášovací formulář

Emulips SLIM DRINK podpora HUBNUTÍ bezJOJO Efektu!

Administrace

Emulips SLIM DRINK podpora HUBNUTÍ bezJOJO Efektu!

420 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo 2 uživatele
Emulips Slim DRINK (60g), doplněk stravy pro podporu hubnutí - unikátní bylinná směs s blahodárnými a revitalizujícími účinky sestavená podle staré receptury z 11 druhů bylin. Podpoří hubnutí kombinovaným účinkem obsažených složek, po zhubnutí zpomalí…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 3. 5. 2007
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Emulips SLIM DRINK podpora HUBNUTÍ bezJOJO Efektu!

420 Kč
  • Popis zboží
Emulips Slim DRINK (60g), doplněk stravy pro podporu hubnutí - unikátní bylinná směs s blahodárnými a revitalizujícími účinky sestavená podle staré receptury z 11 druhů bylin.

Podpoří hubnutí kombinovaným účinkem obsažených složek, po zhubnutí zpomalí jo-jo efekt.

Povzbudí činnost jater a ledvin a tím usnadní odvod nežádoucích metabolitů hubnutí z Vašeho těla. Usnadní vyloučení látek uvolněných z tukové tkáně při hubnutí a tím zabrání jejich opětovnému uložení v těle. Speciální mechanickou aktivizací použitých bylin je díky mnohonásobně zvětšenému povrchu a rozrušení buněčných stěn dosaženo zlepšení vstřebávání účinných složek do organismu a tím výrazné urychlení a zvýšení účinku výrobku Emulips Slim. V kombinaci s pitným režimem zlepší odvod každodenních nežádoucích metabolitů z těla.

Doporučuje se také při hypofunkci štítné žlázy. Nebo na pročistění organismu.

Zkušenosti:
Včera zákaznice mé distributorky zjistila, ze po 2měsících užívání Emulipsu forte s Drinkem zhubla v pase o 6 a v bocích o 7cm. Hanka V.

Dita Kolářová, Přelouč: Ahoj Dituš, píšu jak jsem slíbila po tříměsíčním užívání čistícího čaje jsem na dva měsíce vysadila léky na štítnou žlázu a výsledky odběrů krve dopadly nejen dobře ba přímo výborně, takže léky už brát nemusím a na kontrolu mi prý bude stačit přijít jednou za rok!!! :)Druhý zázrak po tří měsíčním opět užívání Emulipsu Forte na žlučník a játra, jsem naprosto bez problémů !!! :) Neuvěřitelné !! Mám z toho opravdu radost a to jen díky tomu že jsem natrefila na tebe Ditko !!Věrka Brandová

Poradenství Zdarma. Možnost slevy 40-50%!

Nezávislý poradce, Petra Slámová (reg.č.03-003322)
  • 15. 4. 2017, 11:06

  • Zobrazení

    32

  • Oblíbené

    0

Kategorie