Zobrazit přihlášovací formulář

Nejen Emulips Forte XXL se slevou 40-50%!

Administrace

Nejen Emulips Forte XXL se slevou 40-50%!

Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo 4 uživatele
Nakupujte chytře a ušetřete!!!! Zaregistrujte se a získejte okamžitou slevu 40-50% na všechny výrobky OKG! Poplatek za registraci je 150kč. Tato sleva Vám platí jeden rok a je jen na Vás v jakém rozsahu jí využijete! Vše bez závazků! Při…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 3. 5. 2007
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Nejen Emulips Forte XXL se slevou 40-50%!

  • Popis zboží
Nakupujte chytře a ušetřete!!!!
Zaregistrujte se a získejte okamžitou slevu 40-50% na všechny výrobky OKG!

Poplatek za registraci je 150kč. Tato sleva Vám platí jeden rok a je jen na Vás v jakém rozsahu jí využijete! Vše bez závazků!

Při nákupech se Vám sčítají body a můžete tak mít výrobky ještě levnější. Dále máte možnost využívat speciální akce a bonusy...

Všechny doplňky stravy firmy OKG jsou čistě přírodní a zcela bez chemie. Vhodné také pro děti, těhulky, či kojící maminky.Určené pro udržení zdraví, nebo napomáhají ke zdraví či úpravy váhy.

(Trápí Vás různé zdravotní problémy...vys. cholesterol, vys. krevní tlak, ekzém, lupénka, alergie, astma, migréna, bolesti kloubů, osteoporóza, časté záněty, nevolnosti, křeče, překyselení organismu...) Poradenství ZDARMA!:o)

ZKUŠENOSTI S VÝROBKY OKG: Lucie R.: S Emulipsem mám velmi dobré zkušenosti. Malému se upravily prdíky a je spokojenější, mlíčka mám taky dostatek.

Radunka B.: Bartík měl nízkou hladinu bílých krvinek!! Čekalo ho hrozné vyšetření. Po využívání celého forte XXL byly hodnoty v normě!!! Prostě fakt to FUNGUJE! Díky moc za to!!

Ivana Č.: také napíšu zkušenost s moji sousedkou, koupila si ode mě forte a drink a po třech dnech si přišla pro další forte aby měla do foroty, prý to jsou úžasné kapky, které jí zachránily žlučník, je moc spokojená.

Poradce na Vaší cestě ke zdraví, Petra Slámová (reg.č.03-003322)
  • 14. 4. 2017, 21:26

  • Zobrazení

    31

  • Oblíbené

    0

Kategorie