Zobrazit přihlášovací formulář

Kvalitní VLASY - NEHTY - KŮŽI - OK GAMA +

Administrace

Kvalitní VLASY - NEHTY - KŮŽI - OK GAMA +

900 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 0 Kč
Všimla jsem si, že když si myju vlasy, dost jich ve vaně zůstává. Totéž jsem si všimla při česání, kartáč plný vlasů. Hned jsem si objednala OK Omegu-3 Complete a už po týdnu, aniž bych to nějak sledovala... po mytí vlasů čistá vana, při česání pár vlasů…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 3. 5. 2007
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Kvalitní VLASY - NEHTY - KŮŽI - OK GAMA +

900 Kč
  • Popis zboží
Všimla jsem si, že když si myju vlasy, dost jich ve vaně zůstává. Totéž jsem si všimla při česání, kartáč plný vlasů. Hned jsem si objednala OK Omegu-3 Complete a už po týdnu, aniž bych to nějak sledovala... po mytí vlasů čistá vana, při česání pár vlasů na kartáči. Podobnou zkušenost má i moje maminka, ta užívá OK Gamu+, je diabetička a tvrdí, že má teď tak kvalitní vlasy, jaké nikdy neměla. Monika D., Nyklovice

Po druhém porodu mi z nedostatku vitamínů, minerálů a hlavně i za přispění stresu hodně padaly vlasy...po prvním porodu jsem to řešila ostříháním na krátko, což se mi už nechtělo... začala jsem užívat Ok Gamu + a vlasy mi nejen přestaly padat v takovém množství, ale opět mi krásně zhoustly. :o)

OK Gama+ (115ml), doplněk stravy - směs upravených olejů živočišného a rostlinného původu s blahodárnými a revitalizujícími účinky určený k harmonizaci cévního a pohybového systému.

OK Gama+ přispěje k žádoucí pružnosti a kvalitě Vaší kůže a zároveň k pěknému vzhledu kůže, nehtů i vlasů.

Díky vysokému obsahu a čistotě omega-3 nenasycených mastných kyselin, příznivě ovlivní stav a funkci srdce a cév - napomůže udržet žádoucí hladinu cholesterolu, podpoří normální krevní tlak. Navíc pomůže celkově posílit obranyschopnost Vašeho organismu.

Možnost slevy 40-50% - poradenství a pošta ZDARMA.
Petra Slámová, Nezávislý poradce (03-003322)
  • 14. 4. 2017, 21:27

  • Zobrazení

    6

  • Oblíbené

    0

Kategorie