Zobrazit přihlášovací formulář

Clinique Sculptwear Luxusní krémová maska

Administrace

Clinique Sculptwear Luxusní krémová maska

149 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo 7 uživatelů
Doprava: od 60 Kč
AKCE! PLATÍ JEN DO VYPRODÁNÍ ZÁSOB! Představujeme NOVINKU od Clinique, Sculptwear Contouring Massage Cream Mask, luxusní krémovou masku, která dokáže vytvořit pocit vyzvednuté, pevnější pleti, pleť současně hydratuje a vyhlazuje drobné linky a vrásky. …

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 29. 11. 2007
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Clinique Sculptwear Luxusní krémová maska

149 Kč
  • Popis zboží
AKCE! PLATÍ JEN DO VYPRODÁNÍ ZÁSOB!

Představujeme NOVINKU od Clinique, Sculptwear Contouring Massage Cream Mask, luxusní krémovou masku, která dokáže vytvořit pocit vyzvednuté, pevnější pleti, pleť současně hydratuje a vyhlazuje drobné linky a vrásky.

Okamžitá hydratace, zpevnění a projasnění pleti.

Pečující složky, například olivový squalan a jojobový olej, pomáhají pečovat o pleť a hydratují ji.
Hyaluronát sodný dodává pleti okamžitou hydrataci a pomáhá ji udržovat kyprou, pevnou a příjemnou.
Extrakt ze semen sladkých mandlí je polysacharid, který dodává pocit vypnuté pleti.
Kombinace optických látek, jako je oxid titaničitý, slída a nylon-12, pleti okamžitě dodá jemně růžovou zář, která jí propůjčí zářivý vzhled s luxusně jemnou texturou.

Dlouhodobé vyzvednutí a zpevnění pleti.

Vyhlazující / zpevňující komplex složek obsahuje výtažek bambusu, extrakt hrachu a glukosamin, a pomáhá zvyšovat přirozenou tvorbu kyseliny hyaluronové, kolagenu a elastinu. Pleť se díky tomu zpevňuje a redukuje se vzhled drobných linek.
Chlorellagen se získává ze zelených mořských řas: pomáhá stimulovat přirozenou tvorbu kolagenu a elastinu, které pokožce pomáhají udržet si svou pevnost. Snižuje rovněž viditelnost drobných linek a vrásek.
Syrovátkový protein je bohatý na aminokyseliny, které jsou zásadní pro spuštění procesu tvorby nové kůže. Při kontinuálním používání vypadá pleť pevnější a zdravější. Syrovátkový protein také pomáhá ke zvýšené tvorbě přirozeného kolagenu v kůži a zlepšuje tak její podpůrnou strukturu
Extrakt z motaru přímořského (Crithmum Maritimum) je složka podobná retinolu, která pomáhá redukovat drobné linky a vrásky.

Velikost: 15ml

Balení v krabičce.

Skladem, ihned k dod
  • 28. 8. 2020, 11:16

  • Zobrazení

    203

  • Oblíbené

    0

Kategorie