Zobrazit přihlášovací formulář

Výuka AJ, ČJ, ZSV - dopolední hodiny - přes skype

Administrace

Výuka AJ, ČJ, ZSV - dopolední hodiny - přes skype

1 111 111 111 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
„Průměrný učitel vypráví. Dobrý učitel vysvětluje. Výborný učitel ukazuje. Nejlepší učitel inspiruje.“ Charles F. Browne Jsem absolventka uměleckého oboru FF Univerzity Palackého s osvědčením o pedagogickém minimu. Mám sedmiletou pedagogickou praxi…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 17. 7. 2012
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Výuka AJ, ČJ, ZSV - dopolední hodiny - přes skype

1 111 111 111 Kč
  • Popis zboží
„Průměrný učitel vypráví. Dobrý učitel vysvětluje. Výborný učitel ukazuje. Nejlepší učitel inspiruje.“

Charles F. Browne

Jsem absolventka uměleckého oboru FF Univerzity Palackého s osvědčením o pedagogickém minimu. Mám sedmiletou pedagogickou praxi v oborech žurnalistika a základy společenských věd - příprava na Scio testy (spolupracuji s renomovanými vzdělávacími agenturami). Pátým rokem rovněž soukromě doučuji angličtinu (úroveň – začátečník/mírně pokročilý/středně pokročilý) a jazyk český (mj. připravuji zájemce na zkoušky přijímací či maturitní).

Při výuce kladu důraz primárně na individuální potřeby studentů, koncept výuky vždy plně podřizuji požadavkům svých klientů.

V tomto okamžiku Vám mohu nabídnout výuku v dopoledních hodinách - vhodné pro maminky na rodičovské dovolené, které se chtějí v jazyce zdokonalit, popř. pro všechny osoby, jež pracují na směny (možnost flexibilního výběru termínů).
  • 29. 11. 2016, 8:41

  • Zobrazení

    6

  • Oblíbené

    0

Kategorie