Zobrazit přihlášovací formulář

LEGO DUPLO 10532 Policie

Administrace

LEGO DUPLO 10532 Policie

499 Kč 699 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo jednoho uživatele
Rezervace
Stavebnice LEGO DUPLO 10532 Policie Se stavebnicí Policie budete zodpovědní za bezpečnost a ochranu města. Kolem pekárny se plíží zloděj, který se snaží ukrást peníze z banky. Naskočte do policejního vozu a zastavte ho dříve, než uprchne na rychlé…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 23. 3. 2006
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

LEGO DUPLO 10532 Policie

499 Kč
  • Popis zboží
Stavebnice LEGO DUPLO 10532 Policie
Se stavebnicí Policie budete zodpovědní za bezpečnost a ochranu města. Kolem pekárny se plíží zloděj, který se snaží ukrást peníze z banky. Naskočte do policejního vozu a zastavte ho dříve, než uprchne na rychlé motorce. Pak ho vsaďte do cely na policejní stanici a zastavte se v pekárně na nějakou zaslouženou dobrotu. Sada obsahuje figurky policisty a zloděje.

Stavebnice LEGO DUPLO jsou určeny pro ty nejmenší stavitele. Vyznačují se menším počtem skládaných dílků a zároveň větší velikostí kostek, aby se dobře stavěly. V sérii DUPLO LEGO Ville najdete vše potřebné pro život ve městě, ať se jedná o jeho stavbu, provoz nebo trávení volného času jeho obyvatel. Stavebnice LEGO rozvíjí kreativitu, jemnou motoriku i představivost dětí a řadí se mezi jednu z nejoblíbenějších dětských her.

Parametry a specifikace
Doporučený věk od 2 let
Počet kostiček 39
  • 2. 12. 2017, 20:04

  • Zobrazení

    33

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

Interaktivní teletubbies 42 cm

Kategorie