Zobrazit přihlášovací formulář

Shape it! Písek 2,27 kg žlutý

Administrace

Shape it! Písek 2,27 kg žlutý

499 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Shape it! písek je složen z čistého písku. Tajemství pohybu je patentovanou technologií, která je ukryta v pojivu. Písek a jeho úžasné vlastnosti zaručeně okouzlí každého člověka bez ohledu na věk. Shape it! písek je hebký, měkký, a velice příjemný na…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 4. 9. 2011
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Shape it! Písek 2,27 kg žlutý

499 Kč
  • Popis zboží
Shape it! písek je složen z čistého písku. Tajemství pohybu je patentovanou technologií, která je ukryta v pojivu. Písek a jeho úžasné vlastnosti zaručeně okouzlí každého člověka bez ohledu na věk.
Shape it! písek je hebký, měkký, a velice příjemný na dotek, působí stejně jako písek od moře. Je velice dobře tvarovatelný do libovolných forem a tvarů. Pokud je stlačen, drží pevně svůj tvar - jako mokrý písek. Pokud písek rozmělníme, unikátní pojivo způsobí, že písek se nerozsype, ale rozdělí se na měkké nadýchané chomáčky, které drží při sobě a zabraňují rozsypání písku. Písek má jasné a výrazné barvy.
Písek Shape It! můžete i péct a získáte tím pevný pískový kámen. To je něco pro malé sochaře a sochařky! Ti mohou vytvořit umělecká díla dle své fantazie.
Písek nazanechává nepořádek, nevysychá a neztrácí postupem času a používám své jedinečné vlastnosti. Písek je vhodný do interiérů. Na pískovišti tak můžete být i za deštívého počasí.
Využití: na hraní, pečení, vyřezávání a malování, pro uvolnění po náročném dni, rehabilitaci (pro osoby s handicapem, po úrazech, pro uvolnění,...)
Pro důkladné vytvrzení je potřeba písek péct 45 minut na 250°C.
Písek je vhodný pro:
- děti od 3 let a také všechny, kteří si rádi hrají
- své uplatnění najde i ve školkách, školách, družinách,
- rehabilitační centra, nemocnice
- domovy pro seniory.
Produkt vyhovuje bezpečnostním směrnicím pro uvedení na trzích v EU. Certifikát dle EN 1171.
  • 28. 11. 2017, 14:28

  • Zobrazení

    18

  • Oblíbené

    0

Kategorie