Zobrazit přihlášovací formulář

Mind Master Green 500ml AKCE !!! 292,-Kč

Administrace

Mind Master Green 500ml AKCE !!! 292,-Kč

292 Kč 359 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo jednoho uživatele
Doprava: od 49 Kč
Mind Master: pro povzbuzení! Aktivitu! Úspěšné dny! Užívejte si život plnými doušky, a to po všech stránkách: úspěch v práci, vítězství ve sportu, naplno využitý volný čas s rodinou i čas na sebe sama. Kdo chce žít aktivně a intenzivně, měl by tělo…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 10. 5. 2007
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Mind Master Green 500ml AKCE !!! 292,-Kč

292 Kč
  • Popis zboží
Mind Master: pro povzbuzení! Aktivitu! Úspěšné dny!

Užívejte si život plnými doušky, a to po všech stránkách: úspěch v práci, vítězství ve sportu, naplno využitý volný čas s rodinou i čas na sebe sama. Kdo chce žít aktivně a intenzivně, měl by tělo optimálně zásobovat živinami. Mind Master tyto speciální mikroživiny obsahuje ve vyváženém množství, čímž posiluje organismus a eliminuje stres.

Osvědčená klasika - Green Energy Formula - originál od LR, s plnou silou zeleného čaje, Váš denní partner pro pohodu v práci, domácnosti i při studiu. Mind Master - tekutý doplněk stravy s vitaminy, železem a selenem.

Vědecky ověřeno (podle European Fodd Safety Authority (EFSA): Vitamíny B1 a B12 přispívají k normálnímu energetickému metabolismu. Vitamín B12 podporuje optimální funkci nervového systému. Vitamín B12 přispívá k normální psychické funcki. Vitamín B12 a železo přispívají ke snížení míry únavy a vyčerpání. Železo podporuje optimální kognitivní funkce. Vitamín E napomáhá ochraně buněk před oxidativním stresem.
  • Značka

    LR

  • 1. 2. 2017, 11:29

  • Zobrazení

    7

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

Šusťákové kalhoty NIKE 10-12 let
GAP chlapecké tričko vel.4-5 let

Kategorie