Zobrazit přihlášovací formulář

Dráždivý tračník - pomohl Emulips Forte

Administrace

Dráždivý tračník - pomohl Emulips Forte

405 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 0 Kč
Zatím jsem spokojená, opravdu se mi upravilo trávení, trpěla jsem často průjmem ne pravidelně a bylo to vždy nečekaně. Od doby co užívám Emulips Forte se mi to zpravilo. Anna Ž. Emulips Forte je čistě přírodní výrobek z řepkového oleje obohacen o 3…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 3. 5. 2007
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Dráždivý tračník - pomohl Emulips Forte

405 Kč
  • Popis zboží
Zatím jsem spokojená, opravdu se mi upravilo trávení, trpěla jsem často průjmem ne pravidelně a bylo to vždy nečekaně. Od doby co užívám Emulips Forte se mi to zpravilo. Anna Ž.

Emulips Forte je čistě přírodní výrobek z řepkového oleje obohacen o 3 bylinky: Mátu peprnou, Hořec žlutý a Lékořici lysou. Navíc obohacený o vitamín E.

Harmonizuje celý trávicí trakt.
Máta usnadňuje trávení, přispívá ke správné funkci žaludku a střevního traktu, pomáhá při nadýmání, plynatosti a při křečích po jídle.

Hořec podporuje trávení, lékořice působí příznivě na rovnováhu a optimální trávicí funkci i u osob s citlivou a dráždivou trávicí soustavou. Podporuje procesy vedoucí ke snižování tělesné hmotnosti, aktivní látky lékořice pomáhají udržovat správnou funkci žaludečních a střevních sliznic.

Také napomáhá k CELKOVÉMU POSÍLENÍ ORGANISMU, ODSTRANĚNÍ ÚNAVY, POSÍLENÍ NERVOVÉ SOUSTAVY, PODPORUJE REGULACI VÁHY.

Možnost slevy 40-50%! Poradenství + pošta ZDARMA při platbě předem! Váš poradce na Vaší cestě ke zdraví, Petra Slámová (03-003322)
  • 14. 4. 2017, 21:26

  • Zobrazení

    25

  • Oblíbené

    0

Kategorie