Zobrazit přihlášovací formulář

Kočárkovina , polyester ,metráž - různé barvy !

Administrace

Kočárkovina , polyester ,metráž - různé barvy !

159 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo 3 uživatele
Polyesterová tkanina je perfektní tkanina pro dětské zboží, která se používá při výrobě kočárků, deštníků a příslušenství pro automobily, houpačky, stejně jako zahradní polštáře, pelíšky pro zvířata, kabelky, sportovní potřeby, batohy, cyklistické doplňky…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 31. 3. 2009
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Kočárkovina , polyester ,metráž - různé barvy !

159 Kč
  • Popis zboží
Polyesterová tkanina je perfektní tkanina pro dětské zboží, která se používá při výrobě kočárků, deštníků a příslušenství pro automobily, houpačky, stejně jako zahradní polštáře, pelíšky pro zvířata, kabelky, sportovní potřeby, batohy, cyklistické doplňky, nepromokavé kryty, atd
Nabízíme širokou škálu polyesterových látek různých barev, a to jak měkké a živé, kontrastní. Nabízíme vzory typicky dětské, jako například: zvířata, motýli, ryby, ale i další univerzální typy: pruhy, puntíky, srdce, zebra, maskování, květinové vzory, peří a tak dále.

K dispozici v našem sortimentu látek jsou vyrobeny ze 100% polyesteru a mají šířku 160 cm a hmotnost 180-210g / m2 je možné prát až do max. 30 ° C. Jsou pevné a odolné , ze kterých lze vytvářet výjimečné a jedinečné výrobky, které se vyznačují dlouhou životností a atraktivním vzhledem.

Na originální vzory, současné trendy, zajímavá paleta barev a profesionální vzhled a nepřeberné množství aplikací, jsou charakteristickými znaky našich polyesterových tkanin mezi ostatními.

CENA JE ZA 1bm

u nás najdete z těchto látek i zboží - fusaky,tašky na kočárek,rukávníky,.....
  • 9. 2. 2017, 11:18

  • Zobrazení

    30

  • Oblíbené

    0

Kategorie