Zobrazit přihlášovací formulář

Aloe Vera Opalovací spray active SPF 30

Administrace

Aloe Vera Opalovací spray active SPF 30

604 Kč 709 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 0 Kč
Opalovací sprej, který se vyznačuje mimořádně snadnou a rychlou aplikací. Jednoduše nastříkáte na tělo, vmasírujete a hotovo! Ultra lehká vrstva se nanese a vstřebá raz dva. A můžete rovnou bez obav na slunce. Nebo si na pláži užívat chladivou vodu,…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 12. 10. 2006
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Aloe Vera Opalovací spray active SPF 30

604 Kč
  • Popis zboží
Opalovací sprej, který se vyznačuje mimořádně snadnou a rychlou aplikací.

Jednoduše nastříkáte na tělo, vmasírujete a hotovo! Ultra lehká vrstva se nanese a vstřebá raz dva. A můžete rovnou bez obav na slunce. Nebo si na pláži užívat chladivou vodu, protože opalovací sprej Aloe Vera active je navíc i vodě odolný.

Inovativní složení tohoto spreje kombinuje účinnou technologii ochrany oproti slunečnímu záření UVA a UVB, takže účinně chrání pokožku před sluncem a navíc dodává pocit bestarostné svěžesti.

Použití: Před použitím protřepejte, nestříkejte přímo do obličeje. Naneste v hojném množství na pokožku cca 20 minut před opalováním a rozetřete.

Ingredients: Aqua (Water), Dimethyl Ether, Alcohol denat., Dibutyl Adipate, Diethylamino Hydroxybenzoyl Hexyl Benzoate, Ethylhexyl Triazone, Phenylbenzimidazole Sulfonic Acid, Bis-Ehtylhexyloxyphenol Methoxyphenyl Triazine, Glycerine, Aloe Barbadensis Leaf Juice Powder, Polyglyceryl-4 Diisostearate/Polyhydroxystearate/Sebacate, Octyldodecanol, Diisostearoyl Polyglyceryl-3 Dimer Dilinoleate, Panthenol, Sodium Ascorbyl Phosphate, Menthol, Triacontanyl PVP, Tromethamine, Parfum (Fragrance), Cardiospermum Halicacabum/Flower/Leaf/Vine Extract, Echium Plantagineum Seed Oil, Helianthus Annuus Seed Oil Unsaponifiables, Bisabolol, Tocopheryl Acetate, Tocopherol, Disodium EDTA, Pentaerythrityl Tetra-DI-t-Butyl Hydroxyhydrocinnamate, Hexyl Cinnamal, Butylphenyl Methylpropional, Linalool, Citronellol, Alpha-Isomethyl Ionone, Geraniol, Limonene
  • Značka

    LR

  • 14. 6. 2017, 7:11

  • Zobrazení

    6

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

Košile H&M

Kategorie