Zobrazit přihlášovací formulář

Zeštíhlující sada CELULITIDA gel+mýdlo+Spirulina

Administrace

Zeštíhlující sada CELULITIDA gel+mýdlo+Spirulina

619 Kč 664 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo 3 uživatele
Doprava: od 23 Kč
VÍCE KS, možno objednávat ►►► Zeštíhlující sada obsahuje: zeštíhlující zahřívací gel celulitida (TechNature Thermo Slimming gel strong) + tělové masážní zpevňující mýdlo s mořskými řasami celulitida (Soap La Mer) + Spirulina mořská řasa (TechNature) …

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 21. 11. 2007
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Zeštíhlující sada CELULITIDA gel+mýdlo+Spirulina

619 Kč
  • Popis zboží
VÍCE KS, možno objednávat ►►► Zeštíhlující sada obsahuje: zeštíhlující zahřívací gel celulitida (TechNature Thermo Slimming gel strong) + tělové masážní zpevňující mýdlo s mořskými řasami celulitida (Soap La Mer) + Spirulina mořská řasa (TechNature)

TechNature Thermo Slimming gel - zeštíhlující zahřívací gel celulitida
* umístěn v TOP desítce nejprodávanějších výrobků
* zahřívací tělový masážní gel z francouzských laboratoří kosmetiky Technature od Bretaně
* obsahuje extrakty z mořských řas, kofein, guaranu, výtažek z přesličky a břečťanu. Všechny tyto ingredience napomáhají efektivnímu spalování tuků a boji proti celulitidě.
* obsah: 200 ml

Použití: gel se vmasíruje do pokožky postižených částí těla (stehna, břicho, hýždě), kde se vyskytuje celulitida. Po několika minutách pocítíme v daných partiích horkost a kůže zčervená. Nesmýváme, necháme působit do odeznění horka. Po větší efekt můžeme použít masážní gel těsně po koupeli či sprše, kdy jsou póry v kůži otevřené. Možno také zabalit po vmasírování gelu do igelitové fólie - znásobí se tím účinek. Rovněž je jako kůra účinnější, když předtím ve sprše podpoříte mýdlem z řas. Ideální použití 2x denně. Lze podpořit rolleticem, VacuShape, cvičením, životosprávou. Možno doplnit Spirulinou rovněž od Technature.

Tip: lze použít i na nohy, pokud trpíte pocitem studených nohou.

Bohužel se do popisu na mimibazárku nevejde veškeré povídání. Podrobné popisy Spiruliny a mýdla z řas najdete u mne v albíčku v: Celulitida,detox. Anebo rovněž na e-shopu jittyshop.
  • 6. 2. 2019, 22:49

  • Zobrazení

    68

  • Oblíbené

    0

Kategorie