Zobrazit přihlášovací formulář

Newborn šablony / template pro komerční využití

Administrace

Newborn šablony / template pro komerční využití

290 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo 2 uživatele
Především pro Vás, pro fotografy - přepisovatelné, vícevrstvé šablony ve formátu PSD (určeno pro zpracování v Photoshopu nebo v Gimpu). Oznámení o narození miminka, doplněk pro newborn focení. V prodeji je sada obou kartiček, cena je samozřejmě uvedena…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 8. 9. 2007
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Newborn šablony / template pro komerční využití

290 Kč
  • Popis zboží
Především pro Vás, pro fotografy - přepisovatelné, vícevrstvé šablony ve formátu PSD (určeno pro zpracování v Photoshopu nebo v Gimpu). Oznámení o narození miminka, doplněk pro newborn focení.
V prodeji je sada obou kartiček, cena je samozřejmě uvedena za obě, tedy za sadu, kterou vidíte v náhledu. Prodej možný i jednotlivě (190 Kč / šablona).
Veškeré texty jsou přepisovatelné, pro pohodlnější a rychlejší vkládání fotografií jsou vloženy vrstvy s rychlou maskou. V šablonách vás nečekají žádné zmatky, vrstvy jsou přehledně seřazeny i popsány, abyste práci s nimi měli co nejjednodužší - na náhledech v detailech je vše vidět.
Šablony s více vrstvami vypadají možná složitě, ale mám na blogu opět zpracovaný hodně podrobný návod "krok za krokem", odkaz ráda pošlu.

Vše profesionálně zpracováno v rozlišení 300 Dpi. Jedná se o autorskou, originální tvorbu.
Na použití je poskytována nevýhradní, nepřenosná, časově neomezená licence. Je striktně zakázán jejich další přeprodej. Odesíláno v elektronické podobě.

Standartně jsou od každého typu vytvořeny 3 verze - každá s jinou velikostí (přeci jen poměr stran se u formátu A4 a třeba 10x15 dost liší a docházelo by po tisku k ořezu). Každá je tedy připravena ve formátu A4, 13x18 a 10x15.
S šablomani obdržíte i soubor, kde je kompletní info ohledně použitých fontů / písma včetně odkazů, kde si je případně stahnete. Všechny použité fonty jsou samozřejmě free i ke komerčnímu využití.

V případě zájmu pro nekomerční / soukromé využití není cena stanovena za celou sadu, ale je 40 Kč / šablona.

V případě jakýchýchkoli dotazů mne kontaktujte.
V nabídce / v albu najdete i další typy šablon pro komerční využití.

Za poskytnuté fotografie děkuji Alucca PHOTO
  • 5. 5. 2017, 2:25

  • Zobrazení

    21

  • Oblíbené

    0

Kategorie