Zobrazit přihlášovací formulář

Nosítko , klokanka Baby Bjorn černo červená

Administrace

Nosítko , klokanka Baby Bjorn černo červená

1 500 Kč 2 990 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 100 Kč
Tato není nošená, jen je vepředu stopa po nažehlovačce. Dá se přežehlit jinou. Zohledněno v ceně. PC 2990 nyní 1900Kč Pro aktivní denní život - Nové pojetí pohodlí Baby Carrier Active je velké nosítko ideální pro lidi, kteří vedou aktivní denní život a…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 8. 11. 2008
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Nosítko , klokanka Baby Bjorn černo červená

1 500 Kč
  • Popis zboží
Tato není nošená, jen je vepředu stopa po nažehlovačce. Dá se přežehlit jinou. Zohledněno v ceně. PC 2990 nyní 1900Kč
Pro aktivní denní život - Nové pojetí pohodlí
Baby Carrier Active je velké nosítko ideální pro lidi, kteří vedou aktivní denní život a chtějí nosit své dítě po dlouhou dobu. Ať již se jedná o výlety do lesa nebo cesty do města, pohodlné nosítko BabyBjörn® Active osvobodí rodiče i děti od omezení, která s sebou nese kočárek. Je vybaveno speciální zadní podporou, která poskytuje pohodlí bederní páteři a pomáhá snižovat zátěž vyvíjenou na ramena.
Stejně jako všechna ostatní nosítka BabyBjörn, i toto bylo vyvinuto ve spolupráci s lékařskými odborníky tak, aby vyhovovalo dětem.
Podpora páteře
Podpora beder je individuálně nastavitelná a poskytuje pohodlnou podpěru a ulehčení pro bederní páteř. Podpora zad společně s širokými ramenními popruhy Vám poskytují vysoký komfort a ulehčení při nošení Vašeho dítěte.
Ergonomický design pro pohodlí dítěte
Nosítko je ergonomicky navrženo a poskytuje správnou oporu pro hlavičku, záda a zadeček již od narození. Podpora hlavičky je nastavitelná, a když je Vaše dítě starší a dokáže již hlavičku udržet samo, můžete ho nosit čelem dopředu a podporu pro hlavičku ohnete.
Bezpečné a komfortní
Design nosítka je velmi dobře promyšlený a umožňuje Vám nosit své dítě bezpečně a blízko sebe zatímco je i velmi snadné na použití. Nosítko si můžete snadno sami nandávat i sundávat, a všechna nastavení jsou umístěna pohodlně na přední straně. A navíc, přední zapínání je navrženo tak, že své dítě můžete pohodlně odepnout, aniž byste jej vzbudili.
Upřesnění
Věk
Od narození (minimálně 3,5 kg a 53 cm) až do 12 kg.
Materiály
Látka je 60% bavlna a 40% polyester.
Textilie, které přichází do styku s dítětem
  • 7. 2. 2019, 16:42

  • Zobrazení

    99

  • Oblíbené

    0

Kategorie