Zobrazit přihlášovací formulář

Patrová postel Ninety

Administrace

Patrová postel Ninety

11 012 Kč 12 955 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 0 Kč
Francouzský výrobce v letošním roce opět přichází s nabídkou důmyslného designu dětského nábytku pro vybavení interiérů vašich dětí. Patrová postel Ninety je toho příkladem. Při montáži či po nějaké době, můžete měnit design postele. Potřebujete změnit…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 19. 3. 2010
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Patrová postel Ninety

11 012 Kč
  • Popis zboží
Francouzský výrobce v letošním roce opět přichází s nabídkou důmyslného designu dětského nábytku pro vybavení interiérů vašich dětí. Patrová postel Ninety je toho příkladem. Při montáži či po nějaké době, můžete měnit design postele. Potřebujete změnit vybavení dětského pokoje? Patrovou postel demontujete a opět sestavíte třeba do rohové varianty. Patrová postel také kromě tradičního místa na spaní pro dvě děti nabízí řadu úložných prostorů v podobě polic, šuplíku a dokonce i skříně. Patrovou postel výrobce představuje v základním přírodním odstínu světlé akácie v kombinaci s bílými prvky, který je vhodný pro kluky i pro holky. Patrová postel je ideálním řešením pro zařízení rozměrově malého dětského pokoje.
Pro kompletní zařízení dětského pokoje doporučujeme kombinovat patrovou postel s kolekcí nábytku nazvanou Infinity v identickém designu a odstínu!
  • Značka

    PARISOT

  • Rozměry

    délka x šířka x výška : 273 (rohová varianta 204) x 133 x 152 cm

  • 5. 8. 2016, 15:24

  • Zobrazení

    61

  • Oblíbené

    0

Kategorie