Zobrazit přihlášovací formulář

Luxusní šedá kabelka Rossini - SLEVA 40% - ITÁLIE

Administrace

Luxusní šedá kabelka Rossini - SLEVA 40% - ITÁLIE

1 135 Kč 1 891 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 0 Kč
Marco Rossini je známá italská značka ve světě kožených módních doplňků. V posledních letech M.Rossini obnovil klasický styl kabelek, jenž se vyznačuje inovativním nádechem tvořivosti. Rossini vybírá své materiály pečlivě, stejně tak jako jejich metody…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 18. 5. 2011
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Luxusní šedá kabelka Rossini - SLEVA 40% - ITÁLIE

1 135 Kč
  • Popis zboží
Marco Rossini je známá italská značka ve světě kožených módních doplňků. V posledních letech M.Rossini obnovil klasický styl kabelek, jenž se vyznačuje inovativním nádechem tvořivosti. Rossini vybírá své materiály pečlivě, stejně tak jako jejich metody zpracování. Produkty Rossini spojují v dokonalé harmonii design a praktičnost. Estetický výsledek je dokonalý. 


Luxusní šedá kabelka italské značky Marco Rossini uzavíratelná na zip. Velmi originální zpracovnání na přední straně kabelky, kombikace ekokůže a semiše s ozdobou s logem Rossini. Zadní strana kabelky je hladká. Uvnitř je malá kapsa uzavíratelná na zip přihrádky na mobil a uprostřed dělící kapsa uzavíratelná na zip. Kabelku lze nosit kombinovaně. Její součástí je i dlouhý popruh, který lze připnout a nosit tak i v další variaci. Hit letošní sezóny.

Rozměry: 38 x 35 cm.


Na skladě v ČR, ihned k odeslání. Více fotografií a míry produktů na vyžádání, kontaktujte nás na e-mailu info@vipitalianfashion.com.
  • 5. 11. 2018, 1:52

  • Zobrazení

    31

  • Oblíbené

    0

Kategorie