Zobrazit přihlášovací formulář

Fisher Price SmartStages Mluvící skútr,odstrkovado

Administrace

Fisher Price SmartStages Mluvící skútr,odstrkovado

719 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo 3 uživatele
Rezervace
Doprava: od 100 Kč
Revoluční odrážedlo,odstrkovadlo,skútr pro děti s technologií Smart Stages, naučný obsah, který se mění, jak dítě roste. Skútr s technologií Smart Stages obsahuje 3 úrovně hry, kde najdete celou řadu písniček, vět a zvuků, které se hodí pro různé fáze…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 30. 5. 2007
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Fisher Price SmartStages Mluvící skútr,odstrkovado

719 Kč
  • Popis zboží
Revoluční odrážedlo,odstrkovadlo,skútr pro děti s technologií Smart Stages, naučný obsah, který se mění, jak dítě roste.
Skútr s technologií Smart Stages obsahuje 3 úrovně hry, kde najdete celou řadu písniček, vět a zvuků, které se hodí pro různé fáze vývoje – stačí přepnout a změnit úroveň. Když dítě na skútru popojíždí, vydává roztomilé věty, zvukové efekty a hudební melodie. Stisknutím funkčního klaksonu si dítě vyslouží ještě více písniček a zvukových efektů. Mačkání 3 tlačítek na přístrojové desce učí dítě čísla, tvary, protiklady a další. Díky cvakajícímu klíčku se dítě dokonce ocitne za řidítky a může se bavit při hře na řidiče.
Technologie Smart Stages:
Úroveň 1 - Objevování(od 12 měsíců) - První slůvka a zvuky zažehnou jiskru dětské zvídavosti. Písničky, veselé zvuky, názvy tvarů a barev odmění aktivní prozkoumávání.
Úroveň 2 - Povzbuzení(od 18 měsíců) - Dítě je motivováno pomocí otázek a jednoduchých pokynů.Úroveň vybízí dítě k hledání známých tvarů a barev. Motivační věty odmění dítě za hru.
Úroveň 3 - Hraní(od 24 měsíců) - Hra plná představivosti a vžívání se do rolí druhých. Veselé písničky a věty motivují dítě k zapojení vlastní fantazie a ke hře s veselým kamarádem.
Funkce Mluvícího skútru:
Naučí dítě písmenka, čísla, tvary, barvy a protiklady.
Skútr obsahuje před 50 veselých psniček, zvuků a vět během jízdy.
Interaktivní přístrojová deska, klakson a 3 tlačítka různých tvarů stimulují jemnou motoriku.
Mluvící kamarád, řidítka, nabádá dítě, aby se na skútru projelo.

Odstrkovavdlo je pouzivané,ale pouze doma,málo hrané,malou moc nezaujalo,preci jen je spis na panenky a kočárky a bylo na ni brzy malé, takze spíš poslouchala ty písničky a basnicky.Mam k tomu i originalni krabici
  • 31. 8. 2016, 23:10

  • Zobrazení

    18

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

Kategorie