Zobrazit přihlášovací formulář

SLEVY

Administrace

SLEVY

Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo 4 uživatele
Rezervace
Po dlouhé době jsem vystavila značkové zboží na MMB. Co mi chodí za nabídky jsem opět dlouho neviděla. V textu mám uvedeno - cena je konečná 2590,- kč, nepiště o SLEVY. Píše mi zájemce - četla jsem Vaši nabídku nabízím 1500kč ihned, další - nabízím 1000kč…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 23. 4. 2008
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

SLEVY

  • Popis zboží
Po dlouhé době jsem vystavila značkové zboží na MMB. Co mi chodí za nabídky jsem opět dlouho neviděla. V textu mám uvedeno - cena je konečná 2590,- kč, nepiště o SLEVY. Píše mi zájemce - četla jsem Vaši nabídku nabízím 1500kč ihned, další - nabízím 1000kč když prodáš hned ... JSME V BLÁZINCI??? Další nabídka luxusní kabelka 13990,-kč - během víkendu 2 emaily s dotazy na nošení... přičemž v textu vše dopodrobna popsáno... další nabídka Kabelka Gucci - u inz. je 12fotek, které nestačí, tak si dotyčná píše o další a další.. a světe div se.. ani to nestačí a nemůže zakoupit tak drahou věc, pokud není kabelka vyfocena přesně na mém rameni.. na rameni někoho jiného je to nedostačující.. :-)))) ČTETE VŮBEC NĚCO NEBO JEN KOUKÁTE NA CENU, ABYSTE MOHLI NAPSAT O NIŽŠÍ???
Nechápu proč chce někdo nosit něco značkového, když na pořizovací cenu nemá?????
DÁMY JÁ NEJSEM VÁŠ SPONZOR. POKUD CHCETE ZNAČKOVOU VĚC, TAK JE LOGICKÉ, ŽE BUDE POTŘEBA SÁHNOUT HLOUBĚJI DO PENĚŽENKY. Pokud nechcete vypadat jen jako navoněná bída.
OMLOUVÁM SE SOLIDNÍM KUPUJÍCÍM, ALE NEDIVÍM SE, ŽE PROSPERUJE LB, PROTOŽE PRODÁVAT JINDE JE O NERVY.
  • 2. 12. 2016, 11:22

  • Zobrazení

    39

  • Oblíbené

    0

Kategorie