Zobrazit přihlášovací formulář

Pilates pro štíhlou postavu - BEZ PODLOŽKY!!!!!

Administrace

Pilates pro štíhlou postavu - BEZ PODLOŽKY!!!!!

129 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 45 Kč
NABÍZÍM KNÍŽKU A DVD (NIKOLIV PODLOŽKU, TU POUŽÍVÁM :-) ) Knížka i DVD jsou naprosto v pořádku. Cena kompletu vč. podložky původně: 549,- Kč Počet stran: 64 Cvičení pilates je výjimečný způsob, jak dosáhnout skvělé fyzické kondice a duševní…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 16. 10. 2009
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Pilates pro štíhlou postavu - BEZ PODLOŽKY!!!!!

129 Kč
  • Popis zboží
NABÍZÍM KNÍŽKU A DVD (NIKOLIV PODLOŽKU, TU POUŽÍVÁM :-) ) Knížka i DVD jsou naprosto v pořádku.

Cena kompletu vč. podložky původně: 549,- Kč
Počet stran: 64

Cvičení pilates je výjimečný způsob, jak dosáhnout skvělé fyzické kondice a duševní rovnováhy. Již desítky let slouží tato metoda lidem k lepšímu pocitu pohody a pomáhá jim při formování účinně fungujícího, zdravého a silného těla. Vyzkoušejte si, jak lze s pomocí pilates shodit nadbytečné kilogramy, vyrýsovat postavu a pozitivně proměnit své tělo.

Tento instruktážní průvodce doplněný barevnými fotografiemi obsahuje na 64 stranách kompletní program pilates. Najdete zde snazší verze cviků určené pro začátečníky a těžší, náročnější varianty stejných cviků pro pokročilé.

Pokud pilates zkombinujete s vyváženou stravou a pravidelným kardiovaskulárním cvičením, může být tato cvičební metoda úspěšným faktorem při hubnutí. Kniha Pilates pro štíhlou postavu pomůže jak začátečníkům, tak zkušeným cvičencům objevovat vlastní tělo a jeho skutečný potenciál.
  • 13. 12. 2016, 20:20

  • Zobrazení

    13

  • Oblíbené

    0

Kategorie