Zobrazit přihlášovací formulář

REGENERAČNÍ noční krém s arganovým olejem

Administrace

REGENERAČNÍ noční krém s arganovým olejem

149 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo jednoho uživatele
Doprava: od 65 Kč
Regenerační noční krém proti vráskám Argan Oil (v nabídce i denní krém) Nová řada Argan oil je inovativní program proti vráskám vyvinutý v laboratoři Eveline Cosmetics, který zajistí nádherný efekt omlazení pleti. Složení je bohaté na vzácný arganový…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 9. 11. 2008
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

REGENERAČNÍ noční krém s arganovým olejem

149 Kč
  • Popis zboží
Regenerační noční krém proti vráskám Argan Oil
(v nabídce i denní krém)

Nová řada Argan oil je inovativní program proti vráskám vyvinutý v laboratoři Eveline Cosmetics, který zajistí nádherný efekt omlazení pleti. Složení je bohaté na vzácný arganový olej vyhlazující i hluboké vrásky, intenzivně regeneruje a vyživuje, obnovuje mladistvý vzhled pleti.

Regenerační krém proti vráskám je vhdoný pro každodenní péči. Inovativní receptura bohatá na arganový olej, makadamový olej a bioHyaluron Complex ™ intenzivně a hluboce hydratuje, regeneruje a vyživuje. Účinně oddaluje proces stárnutí kůže, vyhlazuje a redukuje vrásky. Zvyšuje odolnost a pevnost epidermis. Kůži během spánku hluboce vyživuje, po probuzení je viditelně svěží a mladistvější.

Viditelně změlčuje dokonce i hluboké vrásky a mimické linky, liftingový efekt obnoví správné napětí a zajišťuje nádherný omlazující oválný tvar obličeje.

Nejnovější generace pokročilých aktivních látek: Arganový olej, bioHyaluron Complex ™, Gatuline In-Tense ®, makadamový olej, mateří kašička, bambucké máslo, vitamin A, vitamin E.

Díky vysoké koncentraci účinných látek s vědecky prokázanými účinky luxusního YOUTH COMPLEX ™ zajišťuje okamžité výsledky.

ÚČINKY: *
- vyhlazuje dokonce i hluboké vrásky
- zlepšení vlhkosti pokožky
- změlčení vrásek a mimických linek
* zkouška sebehodnocením prováděna na vybrané skupiny žen.

Obsah balení: 50ml
  • 1. 3. 2017, 8:51

  • Zobrazení

    4

  • Oblíbené

    0

Kategorie