Zobrazit přihlášovací formulář

ZIMNÍ OBUV FARE - MEMBRÁNA - NOVINKA

Administrace

ZIMNÍ OBUV FARE - MEMBRÁNA - NOVINKA

1 299 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo 2 uživatele
Doprava: od 85 Kč
Český výrobce obuvi FARE nabízí kvalitní a zdravotně nezávadnou obuv. Zimní kotníčková obuv FARE-TEX - šněrovací, svršek z lícové hovězinové usně v kombinaci s textilem, plyšová podšívka s výbornou tepelně-izolační schopností. Speciální klima-membrána…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 29. 10. 2010
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

ZIMNÍ OBUV FARE - MEMBRÁNA - NOVINKA

1 299 Kč
  • Popis zboží
Český výrobce obuvi FARE nabízí kvalitní a zdravotně nezávadnou obuv.
Zimní kotníčková obuv FARE-TEX - šněrovací, svršek z lícové hovězinové usně v kombinaci s textilem, plyšová podšívka s výbornou tepelně-izolační schopností. Speciální klima-membrána zajistí suchou a dobře klimatizovanou nohu. Podešev z kaučuku s módním dezénem, vyvýšení podešve v přední části chrání špici při běžném zakopávání. Vyztužení bočních částí a límečku, praktická vyjímatelná stélka a pevný opatek.

Vnitřní délka obuvi:
č.36 - 241 mm
č.37 - 247 mm
č.38 - 253 mm
č.39 - 259 mm
č.40 - 265 mm
č.41 - 271 mm
č.42 - 276 mm

Správnou velikost obuvi vybírejte vždy s nadměrkem 8-12 mm, aby dětská nožka měla prostor pro zdravý růst a volný pohyb prstů při chůzi. Je dobré velikost dětské nohy kontrolovat průběžně po celý rok, jelikož roste velice rychle - 2-3 velikosti za rok. Dětská nožka má zároveň sníženou citlivost vůči bolesti a otokům, takže je opravdu na rodičích, aby kontrolovali správně padnoucí obuv svých dětí. Nejsnazším způsobem kontroly je průběžné přeměření dětské nožky - stačí obkreslit vestoje bosou dětskou nožku na papír a porovnat s velikostí vnitřního prostoru botky (popř. stélky) krejčovským metrem. Zabere Vám to 5 min Vašeho času a můžete si být jisti, že obouváte Vaše dítě správně:-)
  • Značka

    FARE

  • Velikost

    37

  • 7. 10. 2018, 20:12

  • Zobrazení

    30

  • Oblíbené

    0

Kategorie