Zobrazit přihlášovací formulář

Peg-Pérego kočárek (navetta) + autosedačka 0-13 kg

Administrace

Peg-Pérego kočárek (navetta) + autosedačka 0-13 kg

2 200 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo jednoho uživatele
Doprava: od 0 Kč
Prodám tuto kombinaci kočárku a autosedačky. Kupované přes bazárek. Kočárek jsme využívali 1 rok, autosedačku asi tak stejně - Sašenka dostala k roku větší - jinak by tato vydržela i déle. Podvozek se prý dá kombinovat se všemi kočárky i autosedačkami…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 6. 1. 2006
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Peg-Pérego kočárek (navetta) + autosedačka 0-13 kg

2 200 Kč
  • Popis zboží
Prodám tuto kombinaci kočárku a autosedačky. Kupované přes bazárek. Kočárek jsme využívali 1 rok, autosedačku asi tak stejně - Sašenka dostala k roku větší - jinak by tato vydržela i déle.
Podvozek se prý dá kombinovat se všemi kočárky i autosedačkami této značky - nemám odzkoušeno ale tato autosedačka na podvozek sedí.
Kočárek má známky používání - viz. foto. Na madle chybí i nálepka Peg-Pérego - není na foto. Stŕíška je vybledlá - podle mého každý kočárek vybledne ale nešlo to lépe vyfotit - není to nic strašného.
Atosedačka nemá originální stříšku - pro nás to problém nebyl ale pro jistotu uvádím. Když jsme ho kupovali tak nám pani uváděla jako výhodu kola - jsou gumená, nenafukovací - jiné mají prý nejaké plasty.
Já ksem ocenila na kočárku korbičku - na lednové dítko skvělá - plast neprofoukne :-). Taky polohování, skvělé houpání a měkost kočárku. navíc lze využít i jako postýlka - korbička má nožky - viz. detail. Kočárek se nešpinil - plasty po stranách jsem utřela :-) a když došlo k umazání lemu tak vnitřek je snadné vybrat a vyprat - je to 1 kus :-)
Nevýhody které jsem našla - nedá se prohodit rukojeť - ale dá se otočit korbička :-). Sedačka mi byla těžká - v poradně jsem záviděla ty malé šikovné autosedačky ale zase tato byla prostorná - později jsem zaznamenala, že větší děti měli již jinou zatím co Saška sa spokojeně vyvalovala stále v této :-).
  • 12. 11. 2017, 19:02

  • Zobrazení

    43

  • Oblíbené

    1

Kategorie