Zobrazit přihlášovací formulář

ღஐ Vládci pouště + Temní koně/ Pony Club ღஐ

Administrace

ღஐ Vládci pouště + Temní koně/ Pony Club ღஐ

150 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 90 Kč
Knihy čtené,v pořádku,cena je za obě knihy. Vládci poště ...CHristiane Slawik.... A bůh vzal do dlaně jižní vítr, foukl do něj a stvořil koně. A když bůh stvořil koně, řekl tomu úžasnému stvoření: „Stvořil jsem vás jako žádné jiné…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 2. 1. 2008
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

ღஐ Vládci pouště + Temní koně/ Pony Club ღஐ

150 Kč
  • Popis zboží
Knihy čtené,v pořádku,cena je za obě knihy.
Vládci poště ...CHristiane Slawik.... A bůh vzal do dlaně jižní vítr, foukl do něj a stvořil koně. A když bůh stvořil koně, řekl tomu úžasnému stvoření: „Stvořil jsem vás jako žádné jiné. Ve vašich očích jsou skryty všechny poklady světa. Budete vozit na zádech mé přátele a vaše sedlo bude sedlem pro ty, kteří se ke mně modlí. Budete létat bez křídel a bojovat bez meče. Christiane Slawik, slavná spisovatelka a fotografka, miluje koně už od dětství. Její největší vášní je cestovat po světě, fotografovat koně a vyprávět jejich příběhy. V knížce Vládci pouště nás nechává nahlédnout do jedinečného světa úžasných arabských koní.

Temní koně...Jane Ayres
Jenni je velice obětavá dívka, takže po smrti svého poníka prostě musí přijmout nabídku hlídání dvou plnokrevných klisen Jiskry a Bouře, které při požáru ve stáji přišly o majitelku. To ale ještě neví o jejich minulosti.

Jenniny kamarádky Ella a Holly se svojí sestrou Claire začínají mít podezření, že s těmi klisnami není něco v pořádku. Vše se stane ještě více podezřelé poté, když Bouře znenadání "zakopne" a Ella, která na ní jela, si zlomí nohu.

Holly si jednou vyjede na vyjížďku se svým koněm Samurajem směrem k bývalému bydlišti bývalé majitelky Jiskry a Bouře. Popojde několik metrů směrem ke stáji a vzdá to, protože tam není nic zajímavého. Když se ale vrátí k Samurajovi, na přední rozsoše sedla je pověšená igelitka s deníkem. Když si ho přečte, dojde jí, proč jsou klisny takové divné - jejich majitelka je záměrně vycvičila, aby zabíjeli lidi! Takže to, že měla Ella pouze zlomenou nohu, bylo jenom veliké štěstí! Klisny tak byly vycvičeny z důvodu rozvodu bývalých spolum
  • 27. 10. 2022, 10:54

  • Zobrazení

    374

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

ஐ Krásná sukně H&M ஐ
ஐ Krásný top NEXT ஐ
ღஐ Kraťasy...3/4 LONGBOARD ღஐ
Krátké tričko Shein
ஐ Trendy džíny s mašlemi ஐ
ஐ Kraťasy..šortky LONGBOARD / n.o.v.é. ஐ
ஐ 3/4 kalhoty khafi B. CURVED ஐ

Kategorie