Zobrazit přihlášovací formulář

Spartan Dětské brusle VANCOUVER JAN, vel: (29-32)

Administrace

Spartan Dětské brusle VANCOUVER JAN, vel: (29-32)

838 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 0 Kč
Dětské nastavitelné zimní brusle VANCOUVER JAN od rakouské firmy Spartan, určeny pro začínající i pokročilé bruslařky a bruslaře. Předností těchto bruslí je jednoduchá a rychlá možnost změny velikosti a to pouhým stisknutím tlačítka v boční části…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 25. 10. 2016
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Spartan Dětské brusle VANCOUVER JAN, vel: (29-32)

838 Kč
  • Popis zboží
Dětské nastavitelné zimní brusle VANCOUVER JAN od rakouské firmy Spartan, určeny pro začínající i pokročilé bruslařky a bruslaře.

Předností těchto bruslí je jednoduchá a rychlá možnost změny velikosti a to pouhým stisknutím tlačítka v boční části skeletu brusle.

Pokud si přejete změnit velikost, stiskem tlačítka na boku brusle posunete přední nártovou část boty na požadovanou velikost.

Brusle se skládají z vnějšího voděodolného svršku a vnitřní vložky. Vložka je vyrobena z nepromokavé polyesterové tkaniny a opatřená je pěnovou výstelkou s anti-šokovým tlumením.

Rychlostní šněrování spolu s bočním jističem, páskem na suchý zip a tlačítkovým zámkem, zajišťují stabilní a bezpečnou jízdu na bruslích.

Přezka Micro Lock + Easy Lace šněrování, pásek na suchý zip, PUSH zámek spony
Brusle splňují nejvyšší standarty provedení bezpečnosti
  • Velikost

    29

  • Rozměry

    Komfortní rychleschnoucí ergonomická vložka s anti-shock tlumením Tvrzené čepel nože z nerezové oceli, opatřena zuby pro snadné brždění Systém pro snadné a přesné nastavení velikosti - až o 4 čísla

  • 12. 1. 2017, 8:52

  • Zobrazení

    6

  • Oblíbené

    0

Kategorie