Zobrazit přihlášovací formulář

Kana, dosna,canna YELLOW FUTURITY

Administrace

Kana, dosna,canna YELLOW FUTURITY

59 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo 2 uživatele
Kana, dosna,canna YELLOW FUTURITY hlíza narašená - hlízy budou rozesílány dle počasí cca od konce měsíce února hlíz je omezené množství proto objednávejte včas :-) – světle žluté květy, zelený list. Výška 110 cm. Pěstování Stanoviště jim…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 23. 10. 2015
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Kana, dosna,canna YELLOW FUTURITY

59 Kč
  • Popis zboží
Kana, dosna,canna YELLOW FUTURITY

hlíza narašená - hlízy budou rozesílány dle počasí cca od konce měsíce února

hlíz je omezené množství proto objednávejte včas :-)

– světle žluté květy, zelený list. Výška 110 cm.

Pěstování
Stanoviště jim vyhovuje slunné až mírně zastíněné, v hlubším stínu ale odrůdy s barevnými listy blednou či ztrácejí žíhání.
Potřebují propustnou, výživnou půdu (např. kvalitní kompost s pískem 3:1) a dostatek vláhy; pokud je suché a teplé počasí, měli bychom je zalévat každý den.
Je-li zemina čerstvá a s dostatkem živin, což zpravidla bývá při pěstování v nádobách, nemusíme ji přihnojovat. Na záhonech je naopak třeba půdu před každou výsadbou prohnojit (např. odleželým koňským hnojem), případně ji pravidelně přihnojovat hnojivy pro kvetoucí zahradní rostliny, v době intenzivního růstu listů dusíkatými hnojivy a v době nasazování poupat a kvetení hnojivy se zvýšeným obsahem fosforu a draslíku. Při přehnojování dusíkem kany špatně kvetou.

Kana (u nás známá také jako dosna) je hlíznatá rostlina pocházející z teplých oblastí Střední a Jižní Ameriky. V našich zahradách a parcích plně zdomácněla, ale je choulostivá na mráz, proto ji musíme včas uklidit a správně zazimovat.
  • 5. 3. 2017, 15:29

  • Zobrazení

    15

  • Oblíbené

    0

Kategorie